Bagt laks med Bimi® toppet med gochujang sauce og koriander

Bagt laks med Bimi® toppet med gochujang sauce og koriander

Mangler du inspiration til en sund, hurtig og lækker aftensmad - så har vi her et forslag, som kombinerer det søde med det sure og det sprøde med det møre. Laksen, gochujang saucen og Bimi(R) er en kombination, som vi ikke ville være foruden.

Opskrift udviklet af @Ninahede

Portioner

1

Metode

  1. Sæt ovnen på 180 grader varmluft, og sæt dine ris til kog efter anvisning på pakken.

  2. Skyl dine Bimi®, tør dem, vend dem med salt, olie og peber, og kom dem på en bageplade. Sæt dem i ovnen i fem minutter i første omgang.

  3. Imens rører du marianaden til laksen – alle ingredienser i en skål og rør rundt.

  4. Tag bimi ud af ovnen, og læg laksestykkerne på. Kom marinaden på laksen og sæt bagepladen tilbage i ovnen med Bimi®. Bag i 7 minutter

  5. Nu rører du Gochujang saucen sammen – alle ingredienser i en skål og rør sammen.

  6. Servér den bagte laks med ris og top med de sprøde og lækre Bimi®, Gochujang sauce og koriander – velbekomme!