
Bimi® broccoli & myntefalafler med harissa & labneh dip
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Nøddefri
- Pescatarian
- Vegetarisk
Metode
-
Dræn kikærterne, og dup dem tørre med køkkenrulle for at få dem så tørre som muligt.
-
Blanchér Bimi® broccoli i saltet kogende vand i et minut, dræn og skyld dem i koldt vand, og tør dem med køkkenrulle.
-
Tilføj kikærterne, hakket Bimi® broccoli, spidskommen, koriander, løg, mynte, hvidløg og mel i en foodprocessor, og blend det hele, til det minder om en glat puré.
-
Form dem til små eller store boller afhængigt af, hvad du foretrækker. Lad dem hvile i et køleskab for at hjælpe dem med at holde formen.
-
Tilføj rapsolie i en lille dyb gryde, og tænd for medium varme.
-
Læg 2 til 3 falafler i gryden, så der er plads til at bevæge dem rundt. Fortsæt med at røre dem rundt i gryden med en ske, så de ikke sætter sig fast. Tilbered dem, til de er gyldenbrune, hvilket skal tage ca. 2 minutter, da du ikke vil lave dem for hurtigt, ellers vil midten ikke blive varm.
-
Når de er tilberedt, drænes de på noget køkkenrulle, og smages til med lidt salt.
-
Bland din labneh, rose harissa, salt og peber i en skål, og server sammen med falaflerne.