Bimi® broccoli & myntefalafler med harissa & labneh dip

Bimi® broccoli & myntefalafler med harissa & labneh dip

Den perfekte ret til det rød-/hvidternede tæppe under trækronerne, fordi det er nemt at lave, praktisk at have med og smager himmelsk Den mellemøstlige klassiker får et touch af den nødeagtige smag og et væld af proteiner fra bimi® broccolien.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Nøddefri
  • Pescatarian
  • Vegetarisk

Metode

  1. Dræn kikærterne, og dup dem tørre med køkkenrulle for at få dem så tørre som muligt.

  2. Blanchér Bimi® broccoli i saltet kogende vand i et minut, dræn og skyld dem i koldt vand, og tør dem med køkkenrulle.

  3. Tilføj kikærterne, hakket Bimi® broccoli, spidskommen, koriander, løg, mynte, hvidløg og mel i en foodprocessor, og blend det hele, til det minder om en glat puré.

  4. Form dem til små eller store boller afhængigt af, hvad du foretrækker. Lad dem hvile i et køleskab for at hjælpe dem med at holde formen.

  5. Tilføj rapsolie i en lille dyb gryde, og tænd for medium varme.

  6. Læg 2 til 3 falafler i gryden, så der er plads til at bevæge dem rundt. Fortsæt med at røre dem rundt i gryden med en ske, så de ikke sætter sig fast. Tilbered dem, til de er gyldenbrune, hvilket skal tage ca. 2 minutter, da du ikke vil lave dem for hurtigt, ellers vil midten ikke blive varm.

  7. Når de er tilberedt, drænes de på noget køkkenrulle, og smages til med lidt salt.

  8. Bland din labneh, rose harissa, salt og peber i en skål, og server sammen med falaflerne.

Her kan du finde Bimi® broccoli