Personlige oplysninger og cookie politik

COREGEO® LIMITED PERSONDATAERKLÆRING

OM DENNE PERSONDATAERKLÆRING

Coregeo® Limited er forpligtet til at beskytte privatlivet og sikkerheden af dine personlige oplysninger. Denne persondataerklæring beskriver, hvordan vi indsamler og bruger personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med databeskyttelsesloven. Læs den omhyggeligt.

Databeskyttelsesloven siger, at de personlige oplysninger, vi opbevarer om dig, skal være:

  • Brugt lovligt, retfærdigt og på en gennemskuelig måde.
  • Indsamlet kun til gyldige formål, som vi tydeligt har forklaret til dig, og ikke anvendt på nogen måde, der er uforenelig med disse formål.
  • Relevante til de formål vi har fortalt dig om og begrænset kun til disse formål.
  • Nøjagtige og opdaterede.
  • Opbevaret kun så længe det er nødvendigt for de formål, vi har fortalt dig om.
  • Opbevaret sikkert

Har du spørgsmål til denne persondataerklæring, eller hvordan vi indsamler og burger personlige oplysninger om dig, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i punkt 1.2.

1 INFORMATION OM OS

1.1 Vi er Coregeo® Limited. Vores registrerede adresse er Henwood House, Henwood, Ashford, Kent, TN24 8DH og vores registrerede firmanummer er 03812840.
1.2
Hvis du har spørgsmål, er vores kontaktoplysninger:
1.2.1
Orwell Place, 172 Tonbridge Road, Wateringbury, Kent ME18 5NS
1.2.2
01622 816999
1.2.3
info@coregeo.co.uk

2 KONKURRENCEOPLYSNINGER OG ANDRE KORRESPONDENCER

2.1 Når du deltager I en konkurrence eller præmieudtrækning med os (eller nogen kører en konkurrence i samarbejde med os), vil der være personlige oplysninger om dig vedrørende denne deltagelse, som f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, adgangsoplysninger og korrespondance med os om deltagelsen. Vi kan også bede om oplysninger om visse præferencer, såsom din foretrukne forhandler.

2.2 Vi (eller partneren, der kører konkurrencen) har brug for visse oplysninger for at acceptere tilmeldinger, og du skal angive dette for at kunne deltage i en konkurrence eller præmieudtrækning med os, hvis du ikke gør det, kan din tilmelding måske ikke accepteres. Konkurrenceoplysningerne vil generelt fortælle, hvilke informationer, der er strengt nødvendige, når relevant information er indsamlet fra dig, men i særdeleshed skal du angive dit navn og kontaktoplysninger.

2.3 Anden korrespondance eller interaktion (for eksempel via e-mail, telefon, post, SMS eller via vores hjemmeside) mellem dig og os vil indeholde personlige oplysninger (som navne og kontaktoplysninger) i denne korrespondance. Dette kan omfatte henvendelser, anmeldelser, opfølgende kommentarer eller klager indgivet af eller imod dig og strider mod dig eller din organisation.

2.4 Vi vil opbevare og bruge disse oplysninger til at drive alle konkurrencer, vi kører, for at overholde lovmæssige krav til os, så vi kan opretholde visse registreringer eller foretage visse verifikationer og/eller for vores retmæssige interesser i at behandle en klage eller forespørgsel og administrere din (eller din organisations) konto eller ordre og eventuelle tjenester, vi tilbyder, samt at gennemgå og forbedre vores tilbud, herunder fejlfinding, dataanalyse, testning, research, statistiske og undersøgelsesmæssige formål.

2.5 Hvis du er vinder af en konkurrence, offentliggøres dit navn og lokation muligvis på vores hjemmeside eller på anden måde gøres offentligt tilgængeligt for at overholde vores juridiske forpligtelser og vores legitime interesser i at offentliggøre konkurrencen.

2.6 Når dine oplysninger vedrører en konkurrence, opbevares de i op til 12 måneder efter, at konkurrencen er afsluttet for at gøre det muligt for os at behandle eventuelle henvendelser eller krav.

2.7 Anden information holdes generelt I 24 måneder efter vores sidste korrespondance.

3 MARKEDSFØRING

3.1 Vi kan indsamle dit navn og kontaktoplysninger (f.eks. din e-mailadresse, telefonnummer eller adresse) for at sende dig nyhedsbreve om de brands, som vi repræsenterer. Vi kan indsamle dette direkte fra dig eller via en tredjepart. Hvis en tredjepart indsamler dit navn og kontaktoplysninger, vil de kun videregive disse oplysninger til os til markedsføringsformål, hvis du har givet dit samtykke til det.

3.2 Du har altid ret til at fravælge at modtage vores markedsføring. Du kan til enhver tid udøve retten ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i punkt 1.2 ovenfor. Hvis vi sender dig markedsførings-e-mails, vil vi altid have en afmeldingsfunktion, så du kan fravælge eventuelle yderligere markedsførings-e-mails. Hvis du fravalgt vores markedsføringsmaterialer, bliver du tilføjet til vores undtagelsesliste for at sikre, at vi ikke ved et uheld sender dig yderligere markedsføring.

3.3 Hvis du optræder som virksomhed, bruger vi dine kontaktoplysninger efter behov for vores legitime interesser i markedsføring til dig og opretholdelse af en liste over potentielle kunder.

3.4 Hvis du ikke optræder som virksomhed, vil vi kun kontakte dig til markedsføringsformål med dit samtykke (uafhængigt af om vi har samlet dine oplysninger direkte fra dig eller via en tredjepart).

3.5 Vi deler aldrig dit navn eller kontaktoplysninger med uafhængige tredjeparter til markedsføringsformål, medmindre vi har dit samtykke til at dele dine oplysninger med disse specifikke tredjeparter. Vi bruger dog tredjeparts tjenesteudbydere til at sende vores markedsføring, men vi tillader dem kun at bruge disse oplysninger på baggrund af vores instruktioner, og hvor de har accepteret at behandle oplysningerne fortroligt og sikkert.

3.6 Vi bevarer dine detaljer på vores markedsføringsliste, indtil du framelder dig, hvorefter vi tilføjer dig til vores undtagelsesliste. Vi holder denne undtagelsesliste på ubestemt tid for at overholde vores lovmæssige forpligtelser om at sikre, at vi ikke ved et uheld sender dig mere markedsføring.

4 HJEMMESIDEOPLYSNINGER

4.1 Vi kan indsamle oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside, via tekniske metoder såsom hjemmesidetæller og andre analyseværktøjer. Vi anvender dette efter behov for vores legitime interesse i administration af vores hjemmeside og for at sikre, at den fungerer effektivt og sikkert.

4.2 For detaljerede oplysninger om de cookies vi burger og de formål, som vi bruger dem til, se vores Cookie politik.

4.3 Vi opbevarer denne hjemmesideinformation om dig, indtil den relevante cookie udløber.

4.4 Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesiderne for vores brandpartners netværk og søsterselskaber. Hvis du følger et link til nogen af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egne persondataerklæringer, og at vi ikke accepterer noget ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, inden du sender personlige oplysninger til disse hjemmesider.

5 INDHOLD

5.1 Dette er oplysninger om dig, som du giver, når du offentliggør indhold på vores hjemmeside. Dette kan omfatte anmeldelser, fotografier, videoer og andet indhold, som du poster på vores hjemmeside.

5.2 Vi kan vælge at vise og offentliggøre disse oplysninger på vores platforme som led i vores kontrakt med dig eller efter behov for vores legitime interesse i at give indhold til vores brugere.

5.3 Disse oplysninger opbevares, så længe du har en konto hos os og kan bevares og vises på ubestemt tid, når du lukker din konto. Du kan anmode om, at dit indhold fjernes ved at kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er beskrevet i afsnit 1.2. ovenfor.

6 MEDARBEJDERINFORMATION

6.1 Hvis du arbejder for en af ​​vores kunder, leverandører, licenshavere, producenter eller andre forretningspartnere, kan de oplysninger, vi indsamler om dig, indeholde dine kontakt-oplysninger, detaljer om din beskæftigelse og vores forhold til dig. Disse oplysninger kan indsamles direkte fra dig eller leveres af din organisation. Din organisation bør informere dig om, at dine oplysninger ville blive givet til os og dirigeret dig til denne politik. Vi anvender dette som nødvendigt for vores legitime interesser i at forvalte vores forhold til din organisation. Hvis vi har en forretningsforbindelse med dig eller din organisation, kan vi modtage oplysninger om dig fra din organisation.

6.2 Vi opbevarer disse oplysninger i op til syv år efter afslutningen af vores forhold til din organisation.

7 JOBANSØGNINGER

7.1 Vi indsamler og opbevarer oplysninger om jobansøgere, herunder oplysninger, du giver os i din ansøgning eller stilles til rådighed af ansættelsesbureauer, samt oplysninger om dig fra de referencer, du giver.

7.2 Vi anvender disse som nødvendigt for at indgå en ansættelseskontrakt med dig og for vores legitime interesser i at vurdere kandidater og registrere vores rekrutteringsaktiviteter og om nødvendigt til at udøve og udføre vores arbejdsretlige forpligtelser og rettigheder.

7.3 Hvis du har succes i din ansøgning, vil dine oplysninger blive brugt og opbevaret i overensstemmelse med vores interne privatlivsbekendtgørelse. Hvis du i øjeblikket arbejder for os eller før har arbejdet for os, kan du anmode om en kopi af dette fra os. Hvis du ikke lykkes i din ansøgning, vil dine oplysninger blive gemt i op til 12 måneder efter, at den relevante rekrutteringsrunde er afsluttet.

7.4 Du skal angive visse oplysninger (f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, faglig og uddannelsesmæssig historie) for, at vi kan vurdere din ansøgning fuldt ud. Hvis du ikke har angivet alle disse oplysninger, kan vi kontakte dig for at bede om dem. Hvis du ikke ønsker at give disse oplysninger, kan vi muligvis ikke vurdere din ansøgning korrekt.

7.5 Hvis du er valgt som reference af en ansøger, vil vi opbevare dit navn, kontaktoplysninger, faglige oplysninger om dig (f.eks. din arbejdsgiver og jobtitel) og detaljer om dit forhold til ansøgeren. Vi vil bruge disse oplysninger som nødvendigt for vores legitime interesser i evalueringen af kandidater og som nødvendigt for at udøve og udføre vores arbejdsretlige forpligtelser og rettigheder. Dine oplysninger vil blive opbevaret sammen med ansøgerens oplysninger.

7.6 Hvis du er opført som en nødkontakt af en, der arbejder for os, vil vi gemme dit navn, kontaktoplysninger og detaljer om dit forhold til den pågældende medarbejder. Vi vil bruge dette til at kontakte dig som nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser i henhold til arbejdslovgivningen, for at beskytte medarbejderens vitale interesser og for vores legitime interesser i at administrere vores forhold til den pågældende medarbejder. Dine oplysninger bliver opbevaret, indtil den er opdateret af den pågældende medarbejder, eller vi ikke længere behøver at kontakte denne medarbejder, efter at de har ophørt deres arbejde hos os.

8 RETSKRAV

8.1 Når vi anser, at der er en risiko for, at vi kan have brug for at forsvare eller bringe juridiske påstande, kan vi opbevare dine personlige oplysninger som nødvendighed for vores legitime interesser for at sikre, at vi korrekt kan bringe eller forsvare retskrav. Det kan også blive nødvendigt for os at dele disse oplysninger med vores forsikringsselskaber eller juridiske rådgivere. Hvor længe vi opbevarer disse oplysninger afhænger af kravets art og hvor længe vi anser, at der er en risiko, som vi kan have brug for at forsvare eller anlægge krav.

9 ANDRE TYPER INFORMATION

9.1 Vi kan også modtage oplysninger om dig fra følgende kilder:

9.1.1 Vores tjenesteudbydere. Vi arbejder tæt sammen med tredjeparter (herunder for eksempel reklamepartnere og PR-bureauer), der kan give os oplysninger om dig, der skal bruges som beskrevet ovenfor.

9.1.2 Virksomheder vi har købt. Hvis vi har erhvervet en anden virksomhed eller væsentlige dele af dets aktiver, som oprindeligt opbevarede dine oplysninger, vil vi bevare og bruge de oplysninger, du har givet dem, eller som de ellers bevarede om dig i overensstemmelse med denne persondataerklæring.

9.1.3 Vores andre kanaler. Dette er oplysninger, vi modtager om dig, hvis du bruger nogen af ​​de andre hjemmesider, vi driver, eller de andre tjenester eller produkter, vi leverer. I dette tilfælde vil vi have informeret dig, da vi indsamlede disse data, hvis vi har til hensigt at dele disse data internt og kombinere dem med data indsamlet på denne hjemmeside. Vi vil også have fortalt dig, hvilket formål vi deler og kombinerer dine data for.

9.2 Vi indsamler ikke "særlige kategorier" af mere følsomme personlige oplysninger om dig (dette inkluderer detaljer om din race eller etnicitet, tro eller filosofisk overbevisning, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, information om dit helbred og genetiske og biometriske data samt oplysninger om kriminelle domme og lovovertrædelser).

10 HVORFOR BRUGER VI ELLERS DINE OPLYSNINGER?

10.1 Generel brug af dine oplysninger. Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når loven tillader os at gøre det. Selvom vi i begrænset omfang kan bruge dine oplysninger, fordi du specifikt har givet dit samtykke til det, bruger vi generelt dine oplysninger på de måder, der er angivet i denne erklæring, fordi:

10.1.1 vi skal udføre en kontrakt, vi har indgået med dig.

10.1.2 vi skal overholde en juridisk forpligtelse.

10.1.3 det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller tredjeparts), og dine interesser og rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.

10.1.4 vi skal beskytte dine interesser (eller andres interesser), eller hvor det er nødvendigt af almen interesse (selv om disse omstændigheder sandsynligvis er sjældne).

10.2 Ændring af formål. Vi bruger kun dine personlige oplysninger til de formål, som vi indsamlede til, som angivet i denne meddelelse, medmindre vi med rimelighed mener, at vi skal bruge det af en anden grund, og at årsagen er forenelig med det oprindelige formål. Hvis vi skal bruge dine personlige oplysninger til et uafhængigt formål, vil vi give dig besked, og vi vil forklare det retsgrundlag, der tillader os at gøre dette.

11 DELING AF DINE OPLYSNINGER

Vi arbejder med friske råvarer brands for at introducere deres produkter på markedet. Vi opbevarer dine oplysninger i forhold til et bestemt varemærke, vi er ansvarlige for beslutningerne om, hvordan vi bruger dine oplysninger og for at holde dem sikre, mens de er under vores kontrol. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi bruger dine oplysninger som angivet i denne erklæring, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i punkt 1.2 ovenfor. Hvis vi deler dine oplysninger med disse varemærkeindehavere, gør vi det kun, hvis det er tilladt i henhold til databeskyttelsesloven, og varemærkeindehaverne vil derefter være direkte ansvarlige over for dig for deres brug af disse oplysninger.

Udover enhver deling, der er anført ovenfor, kan vi også dele dine oplysninger med andre tredjeparter, herunder tredjeparts tjenesteudbydere og andre enheder i vores gruppe. Tredjeparter skal respektere sikkerheden af dine personlige oplysninger og behandle dem i overensstemmelse med loven. Vi sælger aldrig dine data til tredjepart.

11.1
Hvorfor ville vi dele dine personlige oplysninger med tredjeparter?
Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personlige oplysninger for at overholde enhver juridisk forpligtelse, eller for at håndhæve eller anvende vores aftaler med dig, eller for at beskytte rettighederne eller sikkerheden af os, vores kunder eller andre, eller hvor vi har en anden berettiget interesse i at gøre det. Dette kan omfatte udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på svindelbeskyttelse og reduktion af kreditrisici.

11.2
Hvilke tredjeparts tjenesteudbydere behandler dine personlige oplysninger?
Vi kan også have brug for at dele dine personlige oplysninger til tredjepartsleverandører (herunder entreprenører og udvalgte agenter), så de kan udføre deres tjenester.

Følgende aktiviteter udføres (helt eller delvist) af tredjeparts tjenesteudbydere: juridisk rådgivning, konkurrenceadministration, it-tjenester.

11.3
Hvornår ville vi dele dine personlige oplysninger med andre enheder i gruppen?
Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre enheder i vores gruppe som en del af vores regelmæssige rapporteringsaktiviteter om virksomhedens præstationer i forbindelse med en omstrukturering af virksomheden eller omstrukturering af koncernen samt vedligeholdelse af systemvedligeholdelse og opbevaring af data.

11.4
Hvor sikre er dine oplysninger hos tredjepartsleverandører og andre enheder i vores gruppe?
Alle vores tredjeparts tjenesteudbydere og andre enheder i gruppen skal tage passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Hvor tredjeparter behandler dine personlige oplysninger på vores vegne som "databehandlere", skal de kun gøre det på baggrund af vores instruktioner, og hvor de har accepteret at behandle oplysningerne fortroligt og sikkert.

11.5
Hvad med andre tredjeparter?
Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre tredjeparter, f.eks. i forbindelse med eventuelt salg eller omstrukturering af virksomheden, hvor det er nødvendigt i forbindelse med de formål, som dine oplysninger blev indsamlet til. Det er muligvis også nødvendigt at dele dine personlige oplysninger med en tilsynsmyndighed eller til ellers at overholde loven.

12 HVOR VI OPBEVARER DINE OPLYSNINGER

12.1 Vores hovedkontor ligger i Wateringbury, og vores hoveddatacenter ligger i Storbritannien. Men hvor det er nødvendigt at udføre vores kontrakt med dig eller for vores bredere forretningsformål, kan de oplysninger, vi holder om dig, overføres til og opbevares på en destination uden for Storbritannien og EU. De kan også behandles af medarbejdere uden for Storbritannien og EU, der arbejder for en af ​​vores tjenesteudbydere.

12.2 Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.

12.3 Nogle lande eller organisationer uden for Storbritannien og EU, som vi kan overføre dine oplysninger til, vil have en "beslutning om tilstrækkelighed" på plads, hvilket betyder, at EU anser dem for at have en passende databeskyttelsesordning på plads. Disse findes på Europa-Kommissionens hjemmeside: https://ec.europa.eu/info/law/... Hvis vi overfører data til lande eller organisationer uden for Storbritannien og EU, som EU ikke anser for at have en passende databeskyttelsesordning, vil vi sikre, at passende sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. modelklausuler godkendt af EU eller en databeskyttelses-myndighed) etableres efter behov. For at få flere oplysninger om disse sikkerhedsforanstaltninger, bedes du kontakte os.

13 DATASIKKERHED

13.1 Udover de foranstaltninger, der er beskrevet ovenfor i forbindelse med udveksling af dine oplysninger, har vi indført passende interne sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige oplysninger ved et uheld bliver tabt, brugt eller givet adgang til på en uautoriseret måde, ændret eller afsløret. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige oplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har en virksomhed, der skal bruge dine oplysninger. De behandler kun dine personlige oplysninger på baggrund af vores instruktioner, og de er underlagt en tavshedspligt.

13.2 Vi har indført procedurer for at imødegå enhver formodning om brud på datasikkerhed og underretter dig og enhver gældende tilsynsmyndighed om en formodning om misbrug, hvor det er nødvendigt.

14 HVOR LÆNGE VIL VI BEHOLDE DINE OPLYSNINGER?

14.1 Vi har angivet ovenstående indikationer på, hvor længe vi forventer at bevare dine oplysninger. Under visse omstændigheder kan det være nødvendigt at opbevare dine oplysninger længere end det for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterende krav.

14.2 For at bestemme den passende tilbageholdelsesperiode for personlige oplysninger, vurderer vi mængden, arten og følsomheden af ​​de personlige oplysninger, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger, de formål, som vi behandler dine personlige oplysninger for og om vi kan nå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

14.3 Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige oplysninger, så de ikke længere er forbundet med dig. I så fald kan vi bruge sådanne oplysninger uden yderligere varsel til dig.

15 DINE RETTIGHEDER

15.1 Databeskyttelsesloven giver dig en række rettigheder, når det kommer til personlige oplysninger, vi opbevarer om dig. Nøglerettighederne er angivet nedenfor. Flere oplysninger om dine rettigheder kan fås fra informationskommissærens kontor (ICO). Under visse omstændigheder har du ved lov ret til:

15.1.1 At være informeret på en klar, gennemsigtig og let forståelig måde, om hvordan vi bruger dine personlige oplysninger og om dine rettigheder. Derfor giver vi dig oplysningerne i denne persondataerklæring. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, så kontakt os venligst.

15.1.2 At anmode om indsigt til dine personlige oplysninger. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige oplysninger, vi opbevarer om dig, og for at kontrollere, at vi behandler dem lovligt.

15.1.3 At anmode om berigtigelse af dine personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig. Dette giver dig mulighed for at få ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig rettet.

15.1.4 At anmode om sletning af dine personlige oplysninger (også kendt som retten til at blive glemt). Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige oplysninger, hvor der ikke er nogen grund til, at vi fortsætter med at behandle det (vi må muligvis fortsætte med at bruge dine personlige data for at overholde vores juridiske forpligtelser). Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personlige oplysninger, hvor du har udøvet din ret til indsigelse mod behandling (se nedenfor).

15.1.5 At gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller tredjeparts), og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du vil gøre indsigelse mod at vi bruger dine oplysninger på dette grundlag, og vi ikke har et overbevisende legitimt grundlag for at gøre det, hvilket tilsidesætter dine rettigheder, interesser og friheder (f.eks. kan vi få brug for dem til at forsvare et retskrav). Du har også ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål.

15.1.6 At anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige oplysninger. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af personlige oplysninger om dig, for eksempel hvis du vil have os til at fastslå deres nøjagtighed eller grunden til at behandle dem.

15.1.7 At anmode om overførsel af dine personlige oplysninger til en anden part, hvor du har givet dem til os, og vi bruger dem på baggrund af dit samtykke eller til at indgå en kontrakt med dig, og vi behandler det ved hjælp af automatiserede midler.

15.1.8 Tilbagekalde samtykke. Under de begrænsede omstændigheder, hvor vi er afhængige af dit samtykke (i modsætning til de øvrige grunde beskrevet ovenfor) til indsamling, behandling og overførsel af dine personlige oplysninger til et bestemt formål, har du ret til at trække dit samtykke til den specifikke behandling når som helst. Når vi har trukket dit samtykke tilbage, vil vi ikke længere behandle dine oplysninger med det formål eller de formål, du oprindeligt gav samtykke til, medmindre vi har en anden berettiget interesse i at gøre det.

15.1.9 Indsende en klage. Hvis du mener, at vi bruger dine oplysninger på en måde, der tilsidesætter databeskyttelsesloven, har du ret til at indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

Hvis du vil gennemgå, bekræfte, rette eller anmode om sletning af dine personlige oplysninger, gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger, trække dit samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger tilbage eller anmode om, at vi overfører en kopi af dine personlige oplysninger til en anden part, kontakt os venligst ved hjælp af kontaktoplysningerne i punkt 1.2 ovenfor.

15.2
Intet gebyr er normalt påkrævet. Du behøver ikke at betale et gebyr for at få adgang til dine personlige oplysninger (eller til at udøve nogen af ​​de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning om adgang er klart ubegrundet eller overdreven. Alternativt kan vi nægte at imødekomme anmodningen under sådanne omstændigheder.

15.3 Hvad vi måtte have brug for fra dig. Vi bliver muligvis nødsaget til at anmode om specifik information fra dig for at hjælpe os med at forstå karakteren af din anmodning, for at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til oplysningerne (eller udøve nogle af dine andre rettigheder). Dette er en anden passende sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personlige oplysninger ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage den.

15.4 Tidsskalaen. Overvej venligst din anmodning ansvarligt, inden du sender den. Vi svarer på din anmodning så hurtigt som muligt. Generelt vil dette være inden for en måned fra vi modtager din anmodning, men hvis anmodningen tager længere tid at håndtere, vil vi fortælle dig det.

16 ÆNDRINGER TIL DENNE PERSONDATAERKLÆRING

Eventuelle ændringer, vi fremsætter i vores persondataerklæring fremover, vil blive offentliggjort på denne side, og hvis det er relevant, meddelt til dig via e-mail eller på anden måde. Tjek venligst løbende for at se eventuelle opdateringer eller ændringer i vores persondataerklæring.

Instagram Vilkår og Betingelser

Ved at indsende dit billede af din opskrift accepterer du nedenstående vilkår og betingelser:

  • Vi er ikke ansvarlige for indhold, der er forbundet med private Instagram-konti.
  • Vi vil fjerne fra hjemmesiden og informere Instagram om et hvert indhold, der er i strid med ånden i denne markedsføring eller som er i strid med vejledningen i Instagrams vilkår og betingelser.
  • Brugere af Instagram er bundet af Instagrams vilkår og betingelser.

    https://help.instagram.com/478..., som giver vejledning om ulovligt indhold.

Cookies politik

Af samme grund kan vi indhente oplysninger om dit generelle internetforbrug ved at bruge en cookiefil, som er gemt i din browser eller i harddisken på din computer. Cookies indeholder oplysninger, der overføres til din computers harddisk. De hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og levere en bedre og mere personlig service. Nogle af de cookies, som vi bruger, er afgørende for, at hjemmesiden kan fungere.

Hvis du registrerer dig hos os, eller hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. De cookies, vi bruger i øjeblikket, er som følger:

  • Session cookie: Denne cookie bruges til at sikre, at du bliver genkendt, når du flytter fra side til side på vores hjemmeside. For eksempel, hvis du er en registreret bruger, undgår du at skulle logge ind særskilt på hver side. Det slettes, når du lukker din browser.
  • Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz): Disse cookies bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Oplysningerne inkluderer tidspunktet for det aktuelle besøg, uanset om du har været på hjemmesiden før og hvilken hjemmeside, der har henvist dig hertil. Vi bruger disse oplysninger til at estimere vores målgruppes størrelse og brugsmønster, så vi kan forbedre vores hjemmeside ved at forstå, hvordan folk bruger den. Klik her for yderligere information fra Google om Google Analytics og dit privatliv.
  • Cookies, der er angivet af Facebook og Twitter på sider, hvor deres respektive "Del" -links er inkluderet på siden og standard Facebook-cookies, der er angivet, hvis du bruger Facebook Connect. Klik her for yderligere information om, hvordan Facebook bruger cookies og klik her for information om Twitters brug af cookies.

Du kan blokere cookies ved at aktivere indstillingen i din browser, som giver dig mulighed for at nægte indstillingen af ​​alle eller nogle cookies. Men hvis du bruger dine browserindstillinger til at blokere alle cookies (herunder vigtige cookies), har du muligvis ikke adgang til hele eller dele af vores hjemmeside. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den vil nægte cookies, udsender vores system cookies, så snart du besøger vores hjemmeside.