Om Bimi® Broccoli

Elsk Bimi® broccoli og den elsker dig tilbage. Bimi® ser ikke bare godt ud og smager godt, den gør dig også meget godt. Den er fuld af vitaminer og næringsstoffer, der bærer alle former for sundhedsfremmende egenskaber.

Bimi® broccoli er perfekt til alle, der har interesse i at lave mad og spise godt. Den er lige så lækker, som den er let at forberede. Så du kan prøve noget nyt uden at skulle prøve for hårdt.

Sprød, fuld af smag og fyldt med godhed fra stamme til spids. Det er en fusion af kinesisk grønkål og broccoli, der er sat sammen af japanske forskere ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker.

Bimi® broccoli er en ”ingen stress” grøntsag, der ikke kunne være lettere at forberede. Ingen afskæring - du kan spise hele grøntsagen fra stammen til spids. Og endnu bedre, så tager det ingen tid at tilberede. Uanset om du steger den, griller den, eller spiser den rå, så er den en hurtig måde at få smag på din tallerken.

Hvordan smager Bimi® broccoli

Den har en mild, men særpræget smag, og en tekstur der minder mere om asparges end broccoli. Det er en vidunderlig blanding af forskellige smagsoplevelser samlet i en lækker sprødhed.

SE OPSKRIFTER

Grunde til at elske Bimi® broccoli

Den er velsmagende, alsidig og fyldt med næringsstoffer. Få mere at vide om Bimi® broccoli med vores top ti liste over ting, som vi elsker ved denne gode grønne grøntsag.

FIND UD AF MERE

Inspiration til opskrifter

Her er vores nyeste og bedste Bimi® broccoli opskrifter, som vi elsker lige nu. Og vi tror, at du også vil elske dem.