Ahorn og koriander kylling med grillet Bimi® broccoli
Denne lækre kyllingeopskrift kombinerer søde og sure smage for at give kyllingen et velsmagende spark.
Kombinationen af sojasovs, æblecidereddike og en varm sød ahornsirup fordelt på et saftigt stykke kyllingebryst serveret med Bimi® broccoli, denne ret er det ultimative hurtige måltid.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Nøddefri
Metode
-
Opvarm en stor grillpande ved middel varme, børst med olie og smør, og arranger Bimi® broccoli på panden. Drys generøst med havsalt, og lad det stege i ca. 4 minutter på hver side, eller indtil de føles møre, når man prikker dem med en gaffel, og hvert stykke har dybe grillmærker. Hvis du foretrækker din Bimi® broccoli endnu mere mør, tilsæt et stænk vand på panden, og tildæk med et låg i 1-2 minutter. Læg dem på en tallerken, og sæt dem til side.
-
Smelt smørret sammen med olien i en stor stegepande ved høj varme. Bank kyllingebrystet fladt, og smag til med havsalt og friskkværnet sort peber. Læg kyllingen på panden, og brun den på begge sider, indtil den er gennemstegt. Fjern den fra panden, og sæt den til side.
-
Tilsæt en ekstra dråbe olie til panden, hvis det er nødvendigt, og tilsæt løget, og steg i ca. 5 minutter. Hæld derefter eddike, ahornsirup, sojasovs, sennep og æblejuice i, og varm indtil saucen bobler. Reducer saucen, indtil den er lidt tykkere.
-
Tilsæt korianderen, og læg kyllingen og Bimi® broccoli tilbage i panden. Når både kyllingen og Bimi® broccoli er opvarmet, lægges de på en varm tallerken, og saucen hældes over inden servering.