Mexicanske Bimi®-bites

Mexicanske Bimi®-bites

Bring noget smag til middagsbordet med disse mexicanske Bimi®-bites – lækre vegetariske wraps i snack-størrelse. Perfekt som forret eller til deling ved et større måltid, og salsaen med chipotle giver retten et ekstra kick!

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

20 minutter

Portioner

8+

Metode

  1. For at lave chipotlefyldet skal du fjerne indmaden fra 200g tomater og hakke resten fint. Derefter blandes det med chipotle pasta og sukker.

  2. Skær stilkene af bladbederne og skær derefter bladene i 3 lange strimler. Læg hver strimmel fladt ud og fordel ½ tsk. af chipotlefyldet ud på den ene halvdel af bladet. På den anden halvdel skal du placere et stykke Bimi® broccoli og ca. 15g ost, og derefter rulle strimlen tæt. Fastgør med en tandstik eller på et spyd.

  3. For at lave salsaen skal du hakke 250g tomater – denne gang er det hele tomaten. Tilsæt tomaterne til det resterende chipotlefyld sammen med løg, limesaft, limeskal og hakket koriander.

  4. Varm en grillpande til medium/høj varme eller tilbered på grillen. Vend den indpakkede Bimi® broccoli i olien og grill derefter i ca. 2-4 minutter. Server herefter med salsa og mayonnaise eller creme fraiche, hvis du vil have dip til.

Her kan du finde Bimi® broccoli