Tærte med Bimi® broccoli og mozzarella

Tærte med Bimi® broccoli og mozzarella

En lækker, salt tærte med laks og Bimi® broccoli, perfekt at nyde helt uden dårlig samvittighed!

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

20 minutter

Portioner

6

Metode

  1. Forvarm ovnen til 170 ºC (150 ºC varmluft / gasovn: trin 3).

  2. Læg de halverede tomater på en bageplade, dryp med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber, og sæt dem i ovnen i ca. 1 time, så de kan langtidsstege.

  3. Varm 1 spsk olivenolie op i en slip-let pande, og steg løget ved middel varme i ca. 5 minutter, til det er blødt. Tilsæt balsamicoeddike og steg videre i yderligere 5 minutter, så løgene absorberer eddiken og koger ind til en slags løgmarmelade. Sæt til side.

  4. Når tomaterne er færdigristede, tages de ud af ovnen. Skru ovnen op til 180 ºC (160 ºC varmluft / gasovn: trin 4).

  5. Pensl bunden og siderne af din tærteform med lidt af den resterende olie. Læg et firkantet ark filodej i formen, så det hænger lidt ud over kanten. Pensl med olie, og læg derefter endnu et ark på skrå, så det dækker en anden kant. Pensl igen med olie, og gentag med de sidste to ark, så både bunden og siderne af formen er helt dækket med dej.

  6. Fordel løgmarmeladen i bunden af tærten. Placer derefter de bagte tomater pænt langs kanten af dejen, så der er en tomat i hver skive. Drys halvdelen af mozzarellaen ud over tærten.

  7. Pisk æggene og den græske yoghurt sammen i en skål eller kande, og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over tærten, men undgå at dække tomaternes toppe. Fordel den resterende mozzarella rundt på tærten.

  8. Bag tærten i ovnen i 20 minutter. Tag den ud, tryk Bimi®-broccolistilkene forsigtigt ned i tærten, og bag videre i 5–10 minutter, til ægge- og yoghurtblandingen har sat sig.

Her kan du finde Bimi® broccoli