Bimi® broccoli med harissa ris
Her får du en sund og smuk ret, hvortil den grønne farve passer perfekt ind i de bløde og blodrøde ris.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
25 minutter
Portioner
2
Metode
-
Tilføj eventuelt
En smule citronsaft, granatæble, hakkede valnødder, koriander og mynte. En lille smule yoghurt og lidt feta.
Du har også brug for:
En 18-20 cm gryde med låg.
-
Opvarm gryden over middel varme, tilsæt smørret og lad det varme op. Tilsæt risene, bland det godt sammen og steg i 2 minutter.
-
Tilføj bouillon og put låg på gryden. Reducer varmen og lad det simre i 20-25 minutter.
-
Riv rødbederne groft, bland med harissa og hak Bimi® broccoli groft.
-
Tilsæt rødbeder og Bimi®-broccoli til risene i de sidste 6 minutter (arbejd hurtigt, så du holder varmen inde).