Bimi® broccoli med harissa ris

Bimi® broccoli med harissa ris

Her får du en sund og smuk ret, hvortil den grønne farve passer perfekt ind i de bløde og blodrøde ris.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

25 minutter

Portioner

2

Metode

  1. Tilføj eventuelt

    En smule citronsaft, granatæble, hakkede valnødder, koriander og mynte. En lille smule yoghurt og lidt feta.

    Du har også brug for:

    En 18-20 cm gryde med låg.

  2. Opvarm gryden over middel varme, tilsæt smørret og lad det varme op. Tilsæt risene, bland det godt sammen og steg i 2 minutter.

  3. Tilføj bouillon og put låg på gryden. Reducer varmen og lad det simre i 20-25 minutter.

  4. Riv rødbederne groft, bland med harissa og hak Bimi® broccoli groft.

  5. Tilsæt rødbeder og Bimi®-broccoli til risene i de sidste 6 minutter (arbejd hurtigt, så du holder varmen inde).

Her kan du finde Bimi® broccoli