Indisk aloo gobi med Bimi® broccoli

Indisk aloo gobi med Bimi® broccoli

Aloo gobi er en indisk vegetarklassiker, der med dens krydrede varme smager helt vidunderligt. Aloo gobi laves med kartofler og blomkål, mens den her får selskab af Bimi® broccoli.

Specifications

Portioner

4

Metode

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.

  2. Skær kartoflerne og blomkålen i mundrette stykker.

  3. Bland 4 spiseskefulde olie, karrypasta, garam masala og ½ tsk. salt sammen. Gnid olien på overfladen af ​​kartoflerne og blomkålen. Fordel grøntsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i 20 minutter.

  4. Skær Bimi® broccoli i halve. Skyl og afdryp kikærterne. Bland 1 spiseskefuld olie og ½ tsk salt med Bimi® broccoli og kikærter.

  5. Tag bagepladen ud af ovnen, fordel Bimi® broccoli, kikærter og ærter på bagepladen og bag i yderligere 5-10 minutter, indtil grøntsagerne er ristede.

  6. Forbered agurkedressingen. Riv agurken på et groft rivejern. Pres det meste af væsken ud. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.

  7. Sérver aloo gobi med agurkedressing og friske koriander.

Her kan du finde Bimi® broccoli