Indisk aloo gobi med Bimi® broccoli
Aloo gobi er en indisk vegetarklassiker, der med dens krydrede varme smager helt vidunderligt. Aloo gobi laves med kartofler og blomkål, mens den her får selskab af Bimi® broccoli.
Specifications
Portioner
4
Metode
-
Forvarm ovnen til 225 grader.
-
Skær kartoflerne og blomkålen i mundrette stykker.
-
Bland 4 spiseskefulde olie, karrypasta, garam masala og ½ tsk. salt sammen. Gnid olien på overfladen af kartoflerne og blomkålen. Fordel grøntsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i 20 minutter.
-
Skær Bimi® broccoli i halve. Skyl og afdryp kikærterne. Bland 1 spiseskefuld olie og ½ tsk salt med Bimi® broccoli og kikærter.
-
Tag bagepladen ud af ovnen, fordel Bimi® broccoli, kikærter og ærter på bagepladen og bag i yderligere 5-10 minutter, indtil grøntsagerne er ristede.
-
Forbered agurkedressingen. Riv agurken på et groft rivejern. Pres det meste af væsken ud. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
-
Sérver aloo gobi med agurkedressing og friske koriander.