Nem vegansk wok med tofu og Bimi® broccoli

Nem vegansk wok med tofu og Bimi® broccoli

Bimi® broccoli har en sød og let nøddeagtige smag, der er en perfekt tilføjelse til denne kinesisk inspirerede wok med tofu, der er klar på blot 20 minutter.

Serveringer: 4

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedelsestid: 10 minutter

Specifications

Portioner

1

Metode

  1. Bland alle ingredienserne til saucen og stil til side.

  2. Opvarm en stor wok, tilføj olie og steg cashewnødderne indtil de er gyldenbrune. Fjern nødderne fra wokken og lad olien være tilbage.

  3. Tilføj Bimi® broccoli, gulerod, kinesisk kål og champignon til wokken. Steg grøntsagerne på middel varme og rør rundt indtil de begynder at tage farve og tag dem så af panden.

  4. Tilføj lidt ekstra olie til panden og steg dernæst tofu indtil det er gyldent (ca. 5 minutter). Tilføj så chili og forårsløg og steg i yderligere 30 sekunder.

  5. Tilføj de stegte grøntsager til wokken sammen med cashewnødder og nudler. Tilføj saucen og lad det hele syde og reducere i ca. 3 minutter indtil det får en dyb, brun farve.

  6. Top retten med koriander og server med limebåde.

Her kan du finde Bimi® broccoli