Nem vegansk wok med tofu og Bimi® broccoli
Bimi® broccoli har en sød og let nøddeagtige smag, der er en perfekt tilføjelse til denne kinesisk inspirerede wok med tofu, der er klar på blot 20 minutter.
Serveringer: 4
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedelsestid: 10 minutter
Specifications
Portioner
1
Metode
-
Bland alle ingredienserne til saucen og stil til side.
-
Opvarm en stor wok, tilføj olie og steg cashewnødderne indtil de er gyldenbrune. Fjern nødderne fra wokken og lad olien være tilbage.
-
Tilføj Bimi® broccoli, gulerod, kinesisk kål og champignon til wokken. Steg grøntsagerne på middel varme og rør rundt indtil de begynder at tage farve og tag dem så af panden.
-
Tilføj lidt ekstra olie til panden og steg dernæst tofu indtil det er gyldent (ca. 5 minutter). Tilføj så chili og forårsløg og steg i yderligere 30 sekunder.
-
Tilføj de stegte grøntsager til wokken sammen med cashewnødder og nudler. Tilføj saucen og lad det hele syde og reducere i ca. 3 minutter indtil det får en dyb, brun farve.
-
Top retten med koriander og server med limebåde.