Bimi® broccoli med gomadressing
Den danske kogebogsforfatter Ditte Ingemann, bedre kendt som @ditsen, elsker gomadressing til grøntsagsstænger. Derfor har hun lavet denne lækre opskrift på Bimi® broccoli med gomadressing, som er enkelt og nem at lave.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
5 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Vegansk
Metode
-
Damp Bimi® broccoli i ca. 2 minutter, så de bevarer deres sprødhed.
-
Kom alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor. Blend indtil sesamfrøene er helt knuste, og blandingen har konsistens som en tyk dressing.
-
Spæd dressingen op med vand, indtil den har den ønskede konsistens.
-
Smag dressingen til med chili, eddike og tamari.
-
Servér de dampede Bimi® broccoli med dressing til.
-
Tip! Du kan også grille Bimi® broccoli i en smule olie, så de bliver mørke og sprøde. Dressingen kan bruges til salater og som dip til andre grøntsager eller kød.