Bimi® broccoli med gomadressing

Bimi® broccoli med gomadressing

Den danske kogebogsforfatter Ditte Ingemann, bedre kendt som @ditsen, elsker gomadressing til grøntsagsstænger. Derfor har hun lavet denne lækre opskrift på Bimi® broccoli med gomadressing, som er enkelt og nem at lave.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

5 minutter

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Vegansk

Metode

  1. Damp Bimi® broccoli i ca. 2 minutter, så de bevarer deres sprødhed.

  2. Kom alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor. Blend indtil sesamfrøene er helt knuste, og blandingen har konsistens som en tyk dressing.

  3. Spæd dressingen op med vand, indtil den har den ønskede konsistens.

  4. Smag dressingen til med chili, eddike og tamari.

  5. Servér de dampede Bimi® broccoli med dressing til.

  6. Tip! Du kan også grille Bimi® broccoli i en smule olie, så de bliver mørke og sprøde. Dressingen kan bruges til salater og som dip til andre grøntsager eller kød.

Her kan du finde Bimi® broccoli