Bimi® med julesmør

Bimi® med julesmør

December er måneden, hvor familierne stimler sammen om det dejlige og hjertevarme måltid. De er dog karakteriseret ved at være tunge og fede.

Denne julesmør med Bimi® er et godt bud på, hvordan I kan få sneget et par sprøde og grønne stænger ind i julemenuen.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

5 minutter

Portioner

4

Ernæringsindhold per servering

  • 165
  • Fedt 14,3g
  • Mættede fedtsyrer 5,9g
  • Kulhydrat 6,2g
  • Sukkerarter 4,2g
  • Kostfiber 2,3g
  • Protein 2,1g
  • Salt 0,3g

Metode

  1. I en stor skål røres alle ingredienserne og det blødgjorte smør sammen jævnt.

  2. Placer smørblandingen på noget bagepapir, og form den til en lang pølse med en diameter på cirka 4 cm. Rul bagepapiret stramt om smørret for at danne en ensartet pølseform. Når bagepapiret er rullet, rotér begge ender for at lukke dem. Put det derefter i fryseren for at gøre formen fast.

  3. Varm nu en stor pande op til høj varme, og tilsæt rapsolie. Når olien er varm, steg Bimi® i et par minutter på hver side, indtil det er tilberedt men stadig sprøde. Mens Bimi® er varmt, skær et stykke af din julesmør-rulle (ca. 1/6 af rullen), og placer det på toppen af Bimi®, så det smelter. Vend Bimi® i smørret og servér.

  4. Bonusinfo:
    Smøret kan opbevares i fryseren i et par måneder, klar til at smelte på din bimi®, når det igen bliver nødvendigt.

Her kan du finde Bimi® broccoli