Bimi® med julesmør
December er måneden, hvor familierne stimler sammen om det dejlige og hjertevarme måltid. De er dog karakteriseret ved at være tunge og fede.
Denne julesmør med Bimi® er et godt bud på, hvordan I kan få sneget et par sprøde og grønne stænger ind i julemenuen.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
5 minutter
Portioner
4
Ernæringsindhold per servering
- 165
- Fedt 14,3g
- Mættede fedtsyrer 5,9g
- Kulhydrat 6,2g
- Sukkerarter 4,2g
- Kostfiber 2,3g
- Protein 2,1g
- Salt 0,3g
Metode
-
I en stor skål røres alle ingredienserne og det blødgjorte smør sammen jævnt.
-
Placer smørblandingen på noget bagepapir, og form den til en lang pølse med en diameter på cirka 4 cm. Rul bagepapiret stramt om smørret for at danne en ensartet pølseform. Når bagepapiret er rullet, rotér begge ender for at lukke dem. Put det derefter i fryseren for at gøre formen fast.
-
Varm nu en stor pande op til høj varme, og tilsæt rapsolie. Når olien er varm, steg Bimi® i et par minutter på hver side, indtil det er tilberedt men stadig sprøde. Mens Bimi® er varmt, skær et stykke af din julesmør-rulle (ca. 1/6 af rullen), og placer det på toppen af Bimi®, så det smelter. Vend Bimi® i smørret og servér.
-
Bonusinfo:
Smøret kan opbevares i fryseren i et par måneder, klar til at smelte på din bimi®, når det igen bliver nødvendigt.