Butterdejshapsere med Bimi® broccoli
Lækre hapsere lige til at putte i madpakken eller tage med på picnic. Vi anbefaler at tage dippen med. Og dyppe dobbelt... Mums..
Specifications
Forberedelse
25 minutter
Tilberedning
15 minutter
Portioner
1
Metode
-
Tænd ovnen på 210 gr. varmluft og kom bagepapir på to bageplader
-
Pak 2-3 Bimi® broccoli ind i et stykke serrano og gentag, så du ender med 16 portioner.
-
Blend feta med 1 fed hvidløg, 1 bundt persille, 1 bundt purløg, salt og peber.
Kom fetacremen på sprøjtepose. -
Skær hver plade butterdej ud i 8 stykker og kom en god stribe fetacreme på fra det ene hjørne ned til det modsatte og placer så en portion Bimi® broccoli med serrano ovenpå. Luk de to modsatte hjørner af butterdej ind over fyldet og klem lidt, så du har en fin halvåben pakke.
-
Gentag og fordel de 16 hapsere på de to bageplader.
-
Pensel dem alle med æg og drys med sesam.
-
Et lille tip er at pensle toppen af Bimi® broccoli med lidt vand, så tager den ikke så hurtigt farve.
-
Bag hapserne i ca. 15 minutter.
-
Imens de bager, så hakkes persille og rødløg til dippen og røres med creme fraiche, salt og peber.
-
Når hapserne er færdige, så er det hele klar til servering.