Butterdejshapsere med Bimi® broccoli

Butterdejshapsere med Bimi® broccoli

Lækre hapsere lige til at putte i madpakken eller tage med på picnic. Vi anbefaler at tage dippen med. Og dyppe dobbelt... Mums..

Specifications

Forberedelse

25 minutter

Tilberedning

15 minutter

Portioner

1

Metode

  1. Tænd ovnen på 210 gr. varmluft og kom bagepapir på to bageplader

  2. Pak 2-3 Bimi® broccoli ind i et stykke serrano og gentag, så du ender med 16 portioner.

  3. Blend feta med 1 fed hvidløg, 1 bundt persille, 1 bundt purløg, salt og peber.

    Kom fetacremen på sprøjtepose.

  4. Skær hver plade butterdej ud i 8 stykker og kom en god stribe fetacreme på fra det ene hjørne ned til det modsatte og placer så en portion Bimi® broccoli med serrano ovenpå. Luk de to modsatte hjørner af butterdej ind over fyldet og klem lidt, så du har en fin halvåben pakke.

  5. Gentag og fordel de 16 hapsere på de to bageplader.

  6. Pensel dem alle med æg og drys med sesam.

  7. Et lille tip er at pensle toppen af Bimi® broccoli med lidt vand, så tager den ikke så hurtigt farve.

  8. Bag hapserne i ca. 15 minutter.

  9. Imens de bager, så hakkes persille og rødløg til dippen og røres med creme fraiche, salt og peber.

  10. Når hapserne er færdige, så er det hele klar til servering.

Her kan du finde Bimi® broccoli