Pisket feta, timian og honningdip med stegt Bimi® broccoli

Pisket feta, timian og honningdip med stegt Bimi® broccoli

En enkel, velsmagende frokost kan komme i mange former, og én af dem er den her feta-, timian- og honningdip med lækre Bimi® til.

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Ernæringsindhold per servering

  • 268
  • Fedt 20,1 gram
  • Mættede fedtsyrer 8 gram
  • Kulhydrat 8,6 gram
  • Sukkerarter 7,9 gram
  • Kostfiber 3,7 gram
  • Protein 12 gram
  • Salt 1,1 gram

Metode

  1. Kom fetaost, flødeost, timian, honning, olie og peber i en foodprocessor, og blend, indtil dippen er glat. Hvis den er for tyk, så tilsæt et par spsk. vand for at fortynde.

  2. Opvarm en stegepande. Steg Bimi® broccoli i olivenolien i 8-10 minutter.

  3. Rist mandelflager på en tør pande, til de bliver gyldne. Drys dem over Bimi® broccolien.

  4. Servér dippen med de stegte Bimi® broccoli og lidt brød.

Her kan du finde Bimi® broccoli