Brune ris med mandler og Bimi® broccoli
Fyld en bowl med en bund af ris og små kartofler, der er tilberedt med et væld af varme krydderier og smage. Skålen toppes til slut med karamelliseret Bimi® broccoli og en frisk tahin dip.
Specifications
Portioner
1
Metode
-
Opvarm sesamolien i en stor gryde og steg kort ingefær og hvidløg. Tilføj karry og spidskommen og steg videre.
-
Tilføj brune ris og steg i yderligere 3 minutter. Tilføj soya og lidt salt.
-
Tilføj 500 ml vand og kog i et par minutter. Skru ned for blusset og lad det koge i omkring 25 minutter eller indtil væsken er fordampet.
-
Kokosmælk, spinat, samt salt og peber tilføjes. Kog videre indtil kokosmælken er fordampet (tager ca. 5-10 minutter).
-
Opvarm en pande og steg kartoflerne indtil de er sprøde. Rist mandelflagerne og tilføj ris og rosiner.
-
I den samme pande opvarmes 3 spsk. rapsolie. Steg Bimi® broccoli med ahornsirup, soya og lidt salt og peber i ca. 5 minutter.
-
Tahin-dip: Bland alle ingredienser og tilføj lidt salt og peber efter behov.