Bimi® broccoli med mexicanske sprøde ris og bønner

Bimi® broccoli med mexicanske sprøde ris og bønner

Denne mexicansk-inspirerede opskrift med ris og bønner er let, frisk og fuld af smag med ekstra sprødhed takket være Bimi® broccoli. En perfekt tilføjelse til et hjemmelavet mexicansk festmåltid.

Specifications

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

30 minutter

Portioner

6

Metode

  1. Varm 1 spsk. olie i stegepanden ved medium varme. Steg løgene i 6 minutter, omrør løbende. Tildæk med et låg. Tilsæt hvidløg og spidskommen og steg i 5 minutter. Tag låget af det sidste minut. Sæt blandingen til side på en tallerken og tør forsigtigt panden af uden at brænde dig.

  2. I mellemtiden sættes en gryde med letsaltet vand i kog og risene tilføjes – rør ikke for meget rundt i gryden, men løsn risene fra bunden, hvis det er nødvendigt. Når vandet koger skal risene tilberedes i 4 minutter. Skyl derefter risene i en sigte under koldt vand.

  3. Varm 1 spsk. olie i stegepanden over medium høj varme. Tilsæt halvdelen af risene og fordel dem over hele bunden og drys med salt. Tilføj løg, rosiner, oregano og chili.

  4. Tilsæt resten af risene, så de skaber et lille bjerg i midten og drys med lidt ekstra salt. Lav fire huller i toppen (f.eks. med skaftet af en træske). Tilsæt derefter de fire stykker smør oven på hvert hul.

  5. Skru ned til lav varme og tilbered i 20-25 minutter. Tilsæt bønner og Bimi® broccoli i de sidste 10 minutter, men undgå at lukke for meget damp ud ved at fjerne låget i for lang tid. Bemærk at tilberedningstiden kan være afhængig af din pande, så hold øje med retten.

  6. Læg en stor tallerken eller et fad oven på panden og brug grydelapper til at vende panden rundt, så risen vender opad på fadet. Tilføj hakket koriander og limebåde til servering.

Her kan du finde Bimi® broccoli