Lammekofta med Bimi® broccoli & yoghurtdip

Lammekofta med Bimi® broccoli & yoghurtdip

Denne smagfulde østlige ret, lammekofta, har fået en Bimi®broccoli-makeover.

Forberedelse

10 minutes

Tilberedning

45 minutes

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Nøddefri

Metode

  1. Tilsæt lam, løg, hvidløg, safran, salt og peber i en stor skål, og bland godt med dine hænder.

  2. Del lammeblandingen i 8 lige store portioner, og form hver portion til en pølse.

  3. Varm 2 spsk. olie i en stor stegepande ved middel varme. Tilsæt koftas, steg i ca. 20 minutter, vend ofte, indtil de er brune på alle sider og gennemstegte.

  4. Imens koftaerne tilberedes, kan du lave Bimi®broccoli-dippen ved først at koge Bimi® i 2 minutter. Dræn og sæt det til side.

  5. I en skål blandes yoghurt og hakket hvidløg, tilsæt salt og peber efter smag.

  6. Varm 2 spsk. af olien i en stor stegepande ved middel varme. Tilsæt Bimi® broccoli til panden, og krydre med salt og peber. Kog i 7 minutter.

  7. Fordel halvdelen af ​​hvidløgsyoghurten på et serveringsfad. Anbring den kogte Bimi® broccoli på yoghurten, og fordel den resterende del af yoghurten ovenpå. Drys med olivenolie, tørret mynte og knuste rosenblade (valgfrit).

  8. Arranger koftas på et fad, drys med sumak, og server med fladbrød/ris og Bimi®broccoli-dip.