Lammekofta med Bimi® broccoli & yoghurtdip
Denne smagfulde østlige ret, lammekofta, har fået en Bimi®broccoli-makeover. Det er som om, at den dybe og mørke smag i kofta er forbundet med Bimi®ens sprødhed på et dybere niveau.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
45 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Nøddefri
Metode
-
Tilsæt lam, løg, hvidløg, safran, salt og peber i en stor skål, og bland godt med dine hænder.
-
Del lammeblandingen i 8 lige store portioner, og form hver portion til en pølse.
-
Varm 2 spsk. olie i en stor stegepande ved middel varme. Tilsæt koftas, steg i ca. 20 minutter, vend ofte, indtil de er brune på alle sider og gennemstegte.
-
Imens koftaerne tilberedes, kan du lave Bimi®broccoli-dippen ved først at koge Bimi® i 2 minutter. Dræn og sæt det til side.
-
I en skål blandes yoghurt og hakket hvidløg, tilsæt salt og peber efter smag.
-
Varm 2 spsk. af olien i en stor stegepande ved middel varme. Tilsæt Bimi® broccoli til panden, og krydre med salt og peber. Kog i 7 minutter.
-
Fordel halvdelen af hvidløgsyoghurten på et serveringsfad. Anbring den kogte Bimi® broccoli på yoghurten, og fordel den resterende del af yoghurten ovenpå. Drys med olivenolie, tørret mynte og knuste rosenblade (valgfrit).
-
Arranger koftas på et fad, drys med sumak, og server med fladbrød/ris og Bimi®broccoli-dip.