Kylling rogan josh karry med Bimi® broccoli
Denne varme og kraftfulde ret egner sig perfekt til efterårsmånederne med fortrukne gardiner og stearinlys. Bimi® broccolierne tilføjer lige det ekstra nøk til nydelsen og sprødheden, som kan hjælpe på de mørke hverdagsaftener.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
1 time 20 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Nøddefri
Metode
-
Opvarm en stegepande med 2 spsk. ghee eller jordnøddeolie, og brun kyllingen ved høj varme. Du behøver ikke at gennemstege kyllingen endnu.
-
Put hvidløg, ingefær og 4 spsk. vand i en blender (bedst i NutriBullet), og blend til en glat puré.
-
Opvarm en stor dyb pande på medium varme, og tilsæt den resterende olie og de udskårne løg. Start med at stege løgene, indtil de er bløde, og tilsæt derefter kardemommen, laurbærblade og kanel, og tilbered i ca. 30 sekunder.
-
Tilsæt hvidløg- og ingefærpuréen, og steg i endnu 1 minut. Tilsæt resten af krydderierne - stødt koriander, spidskommen, paprika, cayennepeber, gurkemeje, garam masala og tomatpuré, og tilbered i 1 minut.
-
Læg kyllingestykkerne i panden med saucen, og vend dem rundt i saucen. Tilsæt yoghurten og rør godt. Tilsæt de hakkede tomater, og hæld kyllingebouillonen i.
-
Læg et låg på panden, og kog ved lav varme i ca. 50 minutter, eller indtil kyllingen er mør. Hvis saucen har for meget væske, tag låget af, og lad det reducere ved højere varme.
-
Smid den hakkede Bimi® broccoli i panden, når retten er næsten kogt færdig (2 minutter) for at få et sprødt resultat.
-
Server med pilau ris og naanbrød.