Bimi® broccoli med mandelflager, persille og citron smørsauce
Denne opskrift med mandelflager, persille og citron smørsauce er smart, fordi Bimi® broccoli kan tilberedes delvist på forhånd. Derefter kan den hurtigt opvarmes igen og vendes i den lækre sauce.
Retten er god alene, men kan også serveres som en del af et festmåltid eller som tilbehør til dine hverdagsmåltider. Den er specielt god til kalkun, oksekød, and eller fisk.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
6
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Vegetarisk
Metode
-
Forbered en dampkoger (du skal bruge 2 eller 3 niveauer til denne mængde) eller en stor gryde med kogende vand.
-
Damp Bimi® broccoli i 4 minutter eller blancher i 2 minutter, så Bimi® broccoli kun er delvist tilberedt, lysegrøn og stadig lidt sprød. Brug en sigte eller et dørslag til at hælde vandet fra. Lad derefter Bimi® broccoli stå et minut eller to under rindende koldt vand for at stoppe tilberedningen.
-
Når du er klar til at spise, opvarmes en stor wok til høj varme. Lad den stå i ca. 30 sekunder, så wokken er varm, og tilsæt derefter smør. Tilføj mandelflagerne, men pas på, at de ikke brænder på. Når de er gyldne og der dufter dejligt af nødder, tilføjes citronsaften og Bimi® broccoli. Forsæt med at have wokken på høj varme.
-
Brug en tang til at blande Bimi® broccoli med de smørstegte mandler. Tilsæt persille og varm i ca. 60-90 sekunder. Læg derefter over på et serveringsfad, og skrab resten af mandlerne og smørsaucen over retten. Retten er klar til servering.