Lun salat med stegte Bimi® broccoli
Den danske kogebogsforfatter Ditte Ingemann, bedre kendt som @ditsen, kan godt lide at holde sine salater og tilbehør simpelt, og prøve at fremhæve grøntsagernes smag og få det optimale ud af dem. Ditte fremhæver derfor, at det er vigtigt at tænke i elementer, smagskomponenter og konsistens – en salat skal smage af noget, have tekstur og være smuk.
Retten passer perfekt som tilbehør, hvis du skal have gang i grillen.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
45 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Pescatarian
- Vegetarisk
Metode
-
Halver tomaterne og vend dem med olie, rosmarin, salt og peber.
-
Fordel tomaterne med snitfladen opad i et ildfast fad og bag dem ved 125 grader, varmluft i ca. 45 minutter
-
Varm en smule olie op i en stor pande, og svits Bimi® broccoli i ca. 4-5 minutter ved høj varme. krydr med salt og peber.
-
Fordel de stegte Bimi® broccoli på et stort fad, top med bagte tomater, små stykker af mozzarella og ristede, hakkede mandler.
-
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til.
-
Fordel dressingen over salaten og server med det samme.