One pot med Bimi® broccoli

One pot med Bimi® broccoli

Dette er en fantastisk måde at tilbede alle grøntsagerne til et festmåltid i én gryde, også kaldet ’one pot’. Opskriften er også en god måde at få sneget rosenkål ind i retten, på en måde så alle kan lide det! Det er en ret, der ikke kræver særlig meget, men smager helt vidunderligt. Du kan forberede grøntsagerne på forhånd og derefter tilberede dem lige inden, de skal serveres; det tager 5-6 minutter og så vil grøntsagerne være friske og sprøde frem for kedelige og bløde.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

5 minutter

Portioner

6

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Mælkefrit
  • Nøddefri
  • Vegansk

Metode

  1. Skær stilkene af Bimi® broccoli i stykker på ca. 1-2 cm. Behold buketterne, som de er. Pil bladene af rosenkålen, og hak mynten fint. Hold ingredienserne adskilt på skærebrættet, da de skal bruges i forskellige stadier i opskriften.

  2. Når du er ved at være klar til at spise, sættes en stor gryde med vand og salt i kog ved høj varme

  3. Når vandet begynder at koge, lægges Bimi® broccoli i gryden. Tilføj rosenkålen efter 1 ½ minut. Lad det simre i yderligere 3 minutter, inden de frosne ærter lægges i. Vent i yderligere et minut, før vandet drænes fra gennem en sigte eller dørslag.

  4. Læg grøntsagerne tilbage i gryden. Tilføj mynte, olivenolie, god portion salt og sort peber. Bland sammen og server i en serveringskål.

Her kan du finde Bimi® broccoli