Blancherede Bimi® med hasselnødde- og appelsinsmør

Blancherede Bimi® med hasselnødde- og appelsinsmør

Det fede og runde med det grønne og friske. Forkæl dig selv og dem omkring dig med denne lækre kryddersmør med appelsin og hasselnød på toppen af din sprøde yndlingsgrøntsag.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Rist hasselnødderne på en tør pande, indtil de er gyldenbrune og dufter dejligt nøddeagtigt. Pas på, at de ikke brænder på - det tager kun et minut eller to at stege dem. Hæld dem i midten af et rent viskestykke og dæk til. Knus dem med en tung kagerulle eller bunden af en gryde. Men ikke for meget, så der stadig er lidt bid tilbage.

  2. I en lille skål masserer du hasselnødder og appelsinskal ind i smørret med bagsiden af en gaffel. Krydr efter smag med friskkværnet sort peber og havsalt. Skrab smørret ud på et stykke plastfolie og rul det til en pølse. Sæt på køl i cirka en time, så det stivner. Smørret kan laves flere dage i forvejen og opbevares i køleskabet.

  3. Når du er klar til at spise, blanchér Bimi® i 3 til 4 minutter, indtil det er mørt, men stadig har lidt bid. Dræn det, og hæld det over i en passende serveringsskål. Fordel skiver af hasselnødde- og appelsinsmørret på toppen, og server straks.

Her kan du finde Bimi® broccoli