Bimi® broccoli cacio e pepe

Bimi® broccoli cacio e pepe

Cacio e pepe (“ost og peber”) er en romersk pastaret, der typisk involverer enten spaghetti, tonarelli eller pici pasta. Det er en simpel opskrift, men når det er gjort rigtigt, er det svært at tro, at en så cremet og smagfuld sauce kommer fra en så kort og beskeden ingrediensliste; resultatet er så meget mere end pasta med ost og peber.

Denne opskrift tager den oprindelige Cacio e pepe og tilpasser den til Bimi® broccoli, men slutresultatet er mindst lige så fantastisk. Husk ikke at tænde for panden, da du sandsynligvis ender med en sauce, der trækker tråde af ost i stedet for at være silkeblød. Denne ret fungerer godt som tilbehør til både oksekød, kylling, lam, svampe og hvid fisk.

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

6

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Nøddefri

Metode

  1. Sæt en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt Bimi® broccoli og lad koge i 3 ½ til 4 minutter, så Bimi® broccoli er tilberedt, men stadig har et lille bid.

  2. Mens Bimi® broccoli koger tilføjes smøren, den sorte peber og 70g af osten i en stor stegepande. Tilføj 6 spsk. varmt vand fra gryden med Bimi® broccoli og brug et piskeris til at blande den smeltede ost og smør sammen. Tilsæt yderligere 2-3 spsk. vand og bland sammen indtil saucen bliver silkeblød. Tænd ikke for panden, da osten vil trække tråde og blive klumpet. Det sidste ost kan smelte, når du tilføjer de varme Bimi® broccoli.

  3. Når Bimi® broccoli er kogt, drænes vandet fra med et dørslag. Læg derefter Bimi® broccoli over i panden (som stadig ikke er tændt). Vend Bimi® broccoli med en tang og ryst panden, så osten smelter helt, og saucen bliver fordelt.

  4. Retten lægges på et serveringsfad, og resten af saucen hældes over. Kværn lidt ekstra sort peber over retten og tilføj de sidste 10g revet ost. Sørg for at fordele Bimi® broccoli og et par skefulde sauce til alle.

Her kan du finde Bimi® broccoli