Kartoffelsalat med Bimi broccoli

Kartoffelsalat med Bimi broccoli

En frisk og farverig kartoffelsalat med sprød Bimi-broccoli, radiser og en syrlig-sød honningdressing. Perfekt som tilbehør til sommerens måltider.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og snit rødløg og radiser fint.

  2. Kog Bimi-broccolien i 3-4 minutter. Lad den dryppe af og placer den på en skærebræt. Drys med salt, peber og tørret chili. Dryp med lidt akaciehonning og skær derefter i mundrette stykker.

  3. Rør olivenolie, dijonsennep, honning, hvidvinseddike, citronsaft og finthakket persille, finthakket purløg og finthakket basilikum godt sammen. Smag til med salt og peber.

  4. Vend dressingen sammen med kartofler, rødløg, broccoli og radiser. Anret derefter i en skål eller på et fad.

Her kan du finde Bimi® broccoli