
Kartoffelsalat med Bimi broccoli
En frisk og farverig kartoffelsalat med sprød Bimi-broccoli, radiser og en syrlig-sød honningdressing. Perfekt som tilbehør til sommerens måltider.
Specifications
Forberedelse
20 minutter
Portioner
4
Metode
-
Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og snit rødløg og radiser fint.
-
Kog Bimi-broccolien i 3-4 minutter. Lad den dryppe af og placer den på en skærebræt. Drys med salt, peber og tørret chili. Dryp med lidt akaciehonning og skær derefter i mundrette stykker.
-
Rør olivenolie, dijonsennep, honning, hvidvinseddike, citronsaft og finthakket persille, finthakket purløg og finthakket basilikum godt sammen. Smag til med salt og peber.
-
Vend dressingen sammen med kartofler, rødløg, broccoli og radiser. Anret derefter i en skål eller på et fad.