Pesto med Bimi® broccoli
Den velkendte sauce fra støvlens land, som er verdenskendt for krydderurterne basilikum eller persille. Vi foreslår at bytte kendisserne ud med Bimi broccoli, og til gengæld får du en lækker og smagfuld pesto a la Bimi®, der er perfekt til salat, dip og grønne stængler!
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
1
Metode
-
Blanchér Bimi® broccoli i 3 - 4 minutter.
-
Kom hvidløg, salt, citronsaft og olie i en foodprocessor, og blend indtil hvidløget er finthakket og blandingen ligner en tyk pasta. (Pestoen kan også laves i en morder).
-
Dræn Bimi® godt, og tilsæt til foodprocessoren. Purér, indtil det minder om fine brødkrummer.
-
Til sidst tilsættes pinjekernerne og blendes til det hele er godt blandet.
-
Tøm blandingen fra foodprocessoren i en skål, og rør revet parmesan og citronskal i.
-
Vores pesto a la Bimi® er nu klar. Nyd den!