Bacon, mozzarella, basilikum og Bimi® broccoli tilbehør

Bacon, mozzarella, basilikum og Bimi® broccoli tilbehør

Salaten der får mundvandet til at løbe. Den salte og sprøde bacon spiller godt sammen med den bløde mozzarella, mens den søde og lette nøddeagtige smag af Bimi® broccoli skaber en unik balance i retten – broccoli, bare bedre.

Det nemmeste er at tilberede retten på en slip-let eller tykbundet stegepande med låg.

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Metode

  1. 1. Opvarm stegepanden, og tilsæt bacon og ½ tsk. af olien. Steg på mellemvarme, mens der røres ofte, indtil baconen bliver let sprød. Tilføj chilli og steg videre i 30 sekunder.

  2. 2. Fjern bacon og chili fra panden med en hulske, og placer det på en varm tallerken. Lad olien, der nu har fået smag af bacon og chilli, blive på panden.

  3. 3. Tilføj Bimi® broccoli til panden, og rør rundt for at dække den i olien (hvilket gør den endnu mere lækker) og steg i 30 sekunder på høj varme, indtil den har taget en smule farve. Tilføj forsigtigt 4 spsk. (60ml) kogende vand i panden (afmål i et bæger inden), og put straks låg på. Er panden meget varm, vil dampen forsvinde, så vær en smule forsigtig. Kog på mellemvarme i 1½ minut med låget på. Ideelt set vil Bimi ® broccolien stadig have lidt bid i sig.

  4. 4. Mens Bimi® broccolien tilberedes, blandes basilikum med den resterende

  5. 5. Skær hver mozzarellakugle i 6 skiver.

  6. 6. Når Bimi ® broccolien er færdigtilberedt serveres den på 4 opvarmede tallerkner med mozzaralla, hvorefter bacon drysses ud over. Rør rundt i olieblandingen, og dryp den ud over mozzarellaen.

Her kan du finde Bimi® broccoli