 
                Sprød forårssalat med Bimi® broccoli, urter, sesam & æg
Savner du grøn inspiration til forårets kolde retter?
Her får du en lækker forårssalat med Bimi® broccoli, urter, sesam & æg.
Specifications
Forberedelse
25 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Vegetarisk
Metode
- 
                                                                                
                                        Steg Bimi® broccoli på en varm pande i en smule olie i 3-4 minutter indtil de tager en smule farve, men stadig er sprøde. Krydr med salt og peber. 
- 
                                                                                
                                        Fordel de stegte Bimi® broccoli på et stort fad sammen med rengjort spinat, hakket dild, fintsnittede radiser og syltede rødløg. 
- 
                                                                                
                                        Drys med hakket chili og sesamfrø, og fordel tilsidst kvarte, kogte æg på salaten. 
- 
                                                                                
                                        Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og fordel den over salaten inden servering. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            