Fetacreme med sprøde kartofler og Bimi-broccoli

Fetacreme med sprøde kartofler og Bimi-broccoli

En nem ret med cremet fetacreme, sprøde ovnkartofler og Bimi-broccoli. Perfekt som let aftensmad eller som tilbehør til større måltider.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Ovnkartofler

    Halvér kartoflerne og kom dem i et ildfast fad eller på bagepapir. Dryp med olivenolie.

    Krydr med salt, peber, hvidløgspulver og sød paprika.

    Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 35-40 minutter.

  2. Fetacreme:

    Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blender og blend til en cremet masse. Smag til med salt, peber og citron.

  3. Bimi-broccoli

    Hak hvidløg fint og sautér det på en pande i lidt olivenolie.

    Tilføj Bimi-broccoli og steg i ca. 5 minutter til den er lysegrøn og mør. Krydder med salt og peber.

  4. Sammensætning

    Bred fetacremen ud på en tallerken, efterfulgt af kartofler og Bimi-broccoli.

    Top med grofthakkede saltmandler.

    Drys med flagesalt - og nyd!

Her kan du finde Bimi® broccoli