
Fetacreme med sprøde kartofler og Bimi-broccoli
En nem ret med cremet fetacreme, sprøde ovnkartofler og Bimi-broccoli. Perfekt som let aftensmad eller som tilbehør til større måltider.
Specifications
Forberedelse
20 minutter
Portioner
4
Metode
-
Ovnkartofler
Halvér kartoflerne og kom dem i et ildfast fad eller på bagepapir. Dryp med olivenolie.
Krydr med salt, peber, hvidløgspulver og sød paprika.
Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 35-40 minutter.
-
Fetacreme:
Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blender og blend til en cremet masse. Smag til med salt, peber og citron.
-
Bimi-broccoli
Hak hvidløg fint og sautér det på en pande i lidt olivenolie.
Tilføj Bimi-broccoli og steg i ca. 5 minutter til den er lysegrøn og mør. Krydder med salt og peber.
-
Sammensætning
Bred fetacremen ud på en tallerken, efterfulgt af kartofler og Bimi-broccoli.
Top med grofthakkede saltmandler.
Drys med flagesalt - og nyd!