Quesadilla med chipotle, sød kartoffel, majs og Bimi® broccoli
Forkæl dig selv med en mexicansk-inspireret frokost med disse lækre quesadillas. De er fyldt med en velsmagende grønsagsblanding og er meget nemme at lave.
Specifications
Portioner
1
Ernæringsindhold per servering
- 450
- Fedt 15,8 gram
- Mættede fedtsyrer 6,7 gram
- Kulhydrat 65,1 gram
- Sukkerarter 21,1 gram
- Kostfiber 11,5 gram
- Protein 15,9 gram
- Salt 1,7 gram
Metode
-
Forvarm ovnen til 200ºC (180ºC varmluft).
-
Sæt hele den søde kartoffel i mikroovnen og varm i ca. 10-15 minutter eller indtil den er blød og gennemstegt. Skær forsigtigt i to dele og lad den køle af.
-
Når den søde kartoffel er afkølet, tages kødet ud og kommes i en skål. Bland med majs, peber, rødløg, koriander, chipotlesauce, stødt spidskommen, citronsaft og revet ost. Smag til med salt og peber, og stil derefter skålen til side.
-
Tilsæt olivenolien i en stegepande og skru op på middelhøj varme. Steg den udskårede Bimi® broccoli i 5 minutter. Når den er stegt, tilsættes Bimi®-broccolien til skålen med den søde kartoffel.
-
Dæk halvdelen af tortillaerne med grønsagsblandingen og spred ud til kanterne. Fold den anden halvdel over, så fyldet er dækket. Gentag alle tortillas
-
Læg de fyldte tortillas på en bageplade, og steg i ovnen i 10-15 minutter eller på en pande ved høj varme, indtil fyldet er opvarmet og begynder at smelte. Halvér tortillaerne og så er de klar til servering.