Quesadilla med chipotle, sød kartoffel, majs og Bimi® broccoli

Quesadilla med chipotle, sød kartoffel, majs og Bimi® broccoli

Forkæl dig selv med en mexicansk-inspireret frokost med disse lækre quesadillas. De er fyldt med en velsmagende grønsagsblanding og er meget nemme at lave.

Specifications

Portioner

1

Ernæringsindhold per servering

  • 450
  • Fedt 15,8 gram
  • Mættede fedtsyrer 6,7 gram
  • Kulhydrat 65,1 gram
  • Sukkerarter 21,1 gram
  • Kostfiber 11,5 gram
  • Protein 15,9 gram
  • Salt 1,7 gram

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200ºC (180ºC varmluft).

  2. Sæt hele den søde kartoffel i mikroovnen og varm i ca. 10-15 minutter eller indtil den er blød og gennemstegt. Skær forsigtigt i to dele og lad den køle af.

  3. Når den søde kartoffel er afkølet, tages kødet ud og kommes i en skål. Bland med majs, peber, rødløg, koriander, chipotlesauce, stødt spidskommen, citronsaft og revet ost. Smag til med salt og peber, og stil derefter skålen til side.

  4. Tilsæt olivenolien i en stegepande og skru op på middelhøj varme. Steg den udskårede Bimi® broccoli i 5 minutter. Når den er stegt, tilsættes Bimi®-broccolien til skålen med den søde kartoffel.

  5. Dæk halvdelen af ​​tortillaerne med grønsagsblandingen og spred ud til kanterne. Fold den anden halvdel over, så fyldet er dækket. Gentag alle tortillas

  6. Læg de fyldte tortillas på en bageplade, og steg i ovnen i 10-15 minutter eller på en pande ved høj varme, indtil fyldet er opvarmet og begynder at smelte. Halvér tortillaerne og så er de klar til servering.

Her kan du finde Bimi® broccoli