Bimi® med tofu, honning og ingefær

Bimi® med tofu, honning og ingefær

Kombinationen af det søde fra honningen, den rivende fornemmelse fra ingefæren og den knasende friske Bimi® er som lavet til at hæve energiniveauet på de grå efterårsdage.

Specifications

Portioner

4

Metode

  1. Bland honningen med balsamicoeddike, sesamolie og presset hvidløg. Skær cirka 2 cm af den friske ingefær, skræl den, og skær den i meget tynde skiver. Tilsæt derefter ingefær og hakket chili til marinaden, og krydr med salt og peber.

  2. Skær den bagte tofu i større tern, og lad det marinere i mindst 1 time. Sæt vand over til kogning i en gryde. Steg tofustykkerne sammen med marinaden på en pande i ca. 6 minutter over middel varme. Når der er gået et par minutter, blanchér Bimi® broccolien i 3-4 minutter, og steg den derefter med tofuen på panden i 1 minut.

  3. Anret Bimi® på en tallerken, og top med tofutern og marinade. Drys med sesamfrø inden servering.

Her kan du finde Bimi® broccoli