Abonner på vores nyhedsbrev

Bimi® termo vandflaske præmieudtrækning

 1. Denne præmieaftale løber hele året (2020)
 2. Der er 5 vindere hver måned.
 3. Alle tilmeldinger vælges den første hverdag i hver måned, og vinderne vælges ud fra den foregående måneds tilmeldinger.
 4. Præmieudtrækningen er åben for alle Danmark indbyggere på 18 år eller derover, med undtagelse af ansatte af Coregeo® Ltd og deres nærmeste familiemedlemmer, firmaets tilknyttede virksomheder, deres agenter eller andre personer, der er erhvervsmæssigt associeret med udtrækningen.
 5. Promotoren af konkurrencen er Coregeo® Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.
 6. Intet køb er nødvendigt. For at få adgang skal du indtaste dine oplysninger på {https://www.bimibroccoli.dk/ab...}
 7. Den første dato, hvor du kan indtaste dine oplysninger online for at få adgang til præmieudtrækningen, er den 1. januar 2020, og den sidste dag du kan indtaste dine oplysninger online for at få adgang er kl. 23.59 den 31. december 2020.
 8. Vinderne vil få en sort Bimi® termo vandflaske sendt til deres valgte adresse
 9. Promotoren vil bestræbe at sikre, at hjemmesiden er tilgængelig, men er ikke ansvarlig for manglende evne til at få adgang som følge af, at hjemmesiden ikke er tilgængelig eller andre tekniske eller kommunikationsmæssige problemer.
 10. Ingen maskingeneret, forbrugergruppe eller tredjeparts tilmeldinger vil blive accepteret
 11. Vinderne trækkes tilfældigt under uafhængigt tilsyn fra alle gyldige tilmeldinger modtaget i slutningen af hver måned.
 12. Der er kun fem vindere hver måned i denne konkurrence. Bimi® termo vandflasken vil blive leveret til hver vinder.
 13. Præmierne kan ikke overdrages eller refunderes og kan ikke omveksles til kontante alternativer, hverken helt eller delvist. Præmierne kan ikke omveksles til andre priser af mindre værdi. Promotorens beslutninger er endelige, og der vil ikke blive indgået nogen korrespondance.
 14. Promotoren forbeholder sig ret til at aflevere en alternativ præmie af lige eller større værdi i tilfælde af uforudsete omstændinger.
 15. Vinderne af præmierne kan være påkrævet at deltage i relateret reklame.
 16. Vindernes navne og tilhørslande vil være tilgængelige ved ansøgning med et stemplet og adresseret konvolut til Coregeo Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.
 17. Når du indtaster dine oplysninger i tilmeldingsblanketten, accepterer du at modtage kommunikation fra Coregeo, der indeholder nyhedsbreve eller anden markedsføringskommunikation. Du kan til enhver tid ændre mening ved at tjekke afmeldingsboksen af på enhver accepteret kommunikation, som du modtager fra Coregeo®. Du vælger også at have din e-mailadresse delt med Facebook og Google til markedsføringskommunikation.
 18. Personoplysninger vedrørende deltagere vil kun blive brugt i overensstemmelse med gældende britisk databeskyttelseslovgivning og (undtagen som angivet ovenfor) vil ikke blive videregivet til tredjepart uden individets forudgående samtykke.