Forårs frikassé
Med foråret kommer sol, forårsfornemmelser og lysten til mere let og frisk mad - og her er Bimi helt perfekt. @madmusen har udviklet denne skønne forårsret med sprøde og lækre Bimi, der er fyldt med gode næringsstoffer.
Specifications
Forberedelse
30 minutter
Tilberedning
30 minutter
Portioner
4
Metode
-
Skær evt. skind af kyllingen. Placer imellem to bageplader med bagepapir. Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 17 min.
-
Kom kyllingebrysterne i en gryde, hæld 1 liter vand i, laurbærblade, løg, groftskåren gulerod og 1 tsk salt. Kog op og lad simre 20-25 min. Tag kyllingen op og trevl den med gafler.
-
Kom Bimi® broccoli, ærter og gulerod op i kogevandet og kog 2 min. Tag op.
-
Kog kartoflerne i en gryde med 1 spsk salt og kog i 7 min, tag af og lad trække i vandet i 7 min.
-
I en lille gryde smeltes smøret. Tilsæt mel og pisk 1 min. Tilsæt ca 8 dl kogevand fra kyllingegryden. Lad simre til det tykner. Tilsæt citron og fløde. Smag til med salt og peber.
-
Serveres i en skål med den hvide sovs, grøntsager, kylling, kyllingeskind og toppes med friske urter.