Top Bimi® broccoli tips for Frisk Pasta
- Del på Twitter
- Del på Facebook
- Del på Pinterest
-
Kopier til din udklipsholder
Du kan virkelig ikke få en ægte smag af Italien uden at forkæle dig selv med pasta. Vi har sammensat vores top tips til, hvordan du laver frisk pasta, så giv dig selv tid og gør dig klar til at lave et rod i køkkenet...
Ryd op i køkkenet på forhånd. Hvis du bruger en pastamaskine, har du brug for så meget plads som muligt for at rulle din pasta tynd nok. Når du har gjort det, skal du sætte din pastamaskine på arbejdsfladen.
Køb noget godt mel og friske æg. Vi anbefaler mel, der hedder Tipo 00 mel, som er meget fint sigtet.
Brug 100 g mel til hvert æg for at få den mængde du har brug for. 100 g frisk pasta er nok til en person som hovedret.
Når du har blandet dine æg og mel, er det virkelig vigtigt at ælte din pastadej, så du kan få den bedste al dente oplevelse i din første bid.
Når du har lavet dejlig, frisk pasta, anbefaler vi at lave din egen sauce også. Uanset om du gerne vil have noget med kød eller noget vegetarisk, så hold det simpelt. Prøv vores Bimi® broccoli, Timian og Smeltet Tallegio Sauce opskrift!