Bimi® shakshuka

Bimi® shakshuka

Morgenmad der gør det lidt nemmere at komme ud af fjerene. Og lidt nemmere at komme igennem dagen. Denne krydrede Bimi® shakshuka inspireret af det mellemøstlige køkken er til de morgener, hvor du har lidt ekstra tid til at servere noget, der smager fantastisk og samtidigt fyldt med proteiner og vitaminer.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

35 minutter

Portioner

2

Metode

  1. Bring en mellemstor pande til middel varme med en spiseskefuld olivenolie i, tilsæt de hakkede skalotteløg, og steg dem forsigtigt over svag varme i 8-10 minutter, indtil de er bløde og gennemsigtige.

  2. Tilsæt peberfrugt, spidskommen, timian, koriander og harissa til panden, og rør godt rundt.

  3. Hæld cherrytomater og hvidløgspasta i, og lad det nu koge i yderligere 15 minutter ved svag varme og rør jævnligt for at undgå, at det brænder på.

  4. Lav to fordybninger i blandingen og klæk et æg i hver fordybning. Lad det koge over svag varme i 5 minutter.

  5. I mellemtiden placér Bimi® broccoli i en damper eller i en si over en gryde med kogende vand, og damp den i 2-3 minutter, indtil den er al dente.

  6. Tilsæt Bimi® broccolien til shakshuka-panden, og fortsæt med at koge i yderligere 5 minutter, indtil æggene er faste.

  7. Lav yoghurtdressingen ved at blande græsk yoghurt, honning og citronsaft i en skål, og sæt til side.

  8. Drys hakkede urter og za'atar over shakshuka'en, og servér straks med dressingen på siden og et lækkert brød af eget valg. Velbekomme!

Her kan du finde Bimi® broccoli