
Orzo salat med Bimi-broccoli
En frisk og farverig sommersalat med orzo, sprød Bimi-broccoli, blåbær og cremet feta. Perfekt som let frokost, tilbehør til grillmaden eller som en mættende vegetarret i sig selv.
Specifications
Forberedelse
30 minutter
Portioner
4
Metode
-
Kog orzo efter anvisning på pakken.
-
Kom lidt olivenolie på en pande. Tilføj Bimi-broccoli og steg i ca. 5 minutter til den er lysegrøn og mør. Krydder med salt og peber og skær derefter i mundrette stykker.
-
Hak rødløg fint og smuldr fetaen. Skær soltørret tomat i små stykker.
-
Bælg ærterne og skyl blåbærrene.
-
Rør alle ingredienserne sammen til dressingen Smag til med salt og peber.
-
Kom orzo pasta, Bimi-broccoli rødløg, rucola, ærter, blåbær og frisk basilikum i en skål. Overhæld med dressingen og vend det hele godt sammen. Drys med grofthakkede saltmandler.