Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål? Du kan måske finde dit svar her!

Hvad er Bimi® broccoli?

Bimi® broccoli er den grøntsag, du kan elske fra start til slut, en vidunderlig blanding mellem kinesisk grønkål og broccoli.

Hvordan smager Bimi® broccoli?

Bimi® broccoli har en mere delikat smag end almindelig broccoli - den er faktisk mere som asparges i smagen.

Hvad er næringsværdien af Bimi® broccoli?

Bimi® broccoli har mange gode ernæringsmæssige fordele. Der er det dobbelte indhold af C-vitamin i Bimi® broccoli som i samme mængde friske appelsiner, og den har et højt indhold af vitamin A og kalium og er en god kilde til jern, vitamin B6 og kalk. Læs mere om dens sundhedsmæssige fordele.

Hvordan tilbereder man Bimi® broccoli?

Bimi® broccoli er utrolig alsidig. Den kan nydes blancheret, kogt, stegt, dampet, friturestegt, grillet - og kan endda blive spist rå.

Hvor bliver Bimi® broccoli dyrket?

En stor del af Bimi® broccoli dyrkes i Spanien, England og i hele Europa, men for at sikre, at vi kan bringe den til dig hele året rundt, indhenter vi den også fra Kenya. Læs mere om vores producenter.

Er Bimi® broccoli en superfood?

Ja, med mange sundhedsmæssige fordele er denne grøntsag helt sikkert super. Der er to gange indholdet af C-vitamin i Bimi® broccoli som i samme vægt friske appelsiner, og den har et højt indhold af vitamin A og kalium og er en god kilde til jern, vitamin B6 og kalk.

Kan jeg spise Bimi® broccoli rå?

Denne grøntsag er så delikat at tilberedningen er helt valgfri. Perfekt til at tage med på skovture og madpakker på farten.

Hvor mange kalorier er der i en standard portion af Bimi® broccoli?

Hver 100g servering indeholder kun 38kcal.

Hvor meget Bimi® broccoli udgør 1 af dine 6-om-dagen?

Indtag 7 stængler for at afkrydse 1 af dine 6 om dagen.