Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål? Du kan måske finde dit svar her!

Hvad er Bimi® broccoli?

Godt Spørgsmål. Bimi® broccoli er en unik variant af langstilket broccoli. De ernæringsmæssige fordele, der findes i stammen på almindelig broccoli, og som ofte kasseres, kan nydes med Bimi®. Det betyder, at du får mere af alt det gode mens du spiser en lækker og smuk grøntsag.

Hvordan smager Bimi® broccoli?

Den minder om broccoli, men meget bedre – ligesom asparges har den en sød og nøddeagtig smag og et sprødt ydre.

Hvad er næringsværdien af Bimi® broccoli?

Bimi® broccoli har mange ernæringsmæssige fordele. Den indeholder en stor mængde folat, og er samtidig en god kilde til fiber og protein.

Hvordan tilbereder man Bimi® broccoli?

Jamen! Bimi® broccoli kan blancheres, koges, lynsteges, dampes, dybsteges, grilles, ovnbages eller spises rå … Ja, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kan jeg spise Bimi® broccoli rå?

Selvfølgelig! Bimi® broccoli er så ... lækker, at det er svært ikke at spise den direkte fra pakken; bare tilføj den til din picnic eller madpakke. Så er der liv og glade dage.

Hvor meget Bimi® broccoli skal der til for at udgøre 1 af dine daglige 5?

Syv stængler. Mere behøver du ikke.

Er Bimi® broccoli en superfood?

Ja, med masser af sundhedsmæssige fordele er denne sensationelle grøntsag helt klart super. Den har et højt indhold af fiber og protein, et lavt saltindhold, og så er den fedtfri.

Hvor mange kalorier er der i en almindelig portion Bimi® broccoli?

Hver 100g indeholder kun 35 kcal.

Hvor dyrkes Bimi® broccoli?

En stor del af Bimi® broccoli dyrkes i Spanien, men for at sikre, at vi kan tilbyde dig vores lækre grøntsag hele året, dyrkes den også i Storbritannien, Kenya og Portugal.