Bimi® broccoli med hvidløg, puy-linser, dild og hasselnødder
Tilbehør er en god måde at tilføje ekstra farve til din aftensmad. Kombiner ristede hasselnødder, duftende hvidløg og puy-linser med en lækker sprødhed fra dampede Bimi® broccoli. Denne ret er lækker og nærende!
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
1
Ernæringsindhold per servering
- 253
- Fedt 15 g
- Mættede fedtsyrer 2,8 g
- Kulhydrat 15,4 g
- Sukkerarter 2,9 g
- Kostfiber 7,4 g
- Protein 11 g
- Salt 0,3 g
Metode
-
Forvarm ovnen til 200C/180C varmluft. Fordel hasselnødderne på en bageplade og sæt den i ovnen. Lad hasselnødderne riste i 6-8 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen, når hasselnødderne har en dyb gyldenbrun farve.
-
Kog eller damp Bimi® broccoli i 7 minutter, indtil de er lysegrønne og møre.
-
Varm olivenolien i en gryde på svag varme og tilsæt derefter hvidløg. Steg hvidløget i ca. 30 sekunder, uden at lade hvidløget blive brunt. Tilføj derefter puy-linser. Steg forsigtigt i 4-5 minutter.
-
Tilsmag med havsalt, friskkværnet sort peber og lidt citronsaft. Tilføj derefter det meste af dilden og rør rundt.
-
Læg de dampede Bimi® broccoli på en tallerken og tilføj resten af citronsaften og ekstra jomfruolivenolie. Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Placer de varme puy-linser og creme fraiche på toppen, efterfulgt af hasselnødder og det resterende dild. Server straks.