Tacos med friteret Bimi® broccoli & mangosalsa

Tacos med friteret Bimi® broccoli & mangosalsa

Den danske kogebogsforfatter Ditte Ingemann, bedre kendt som @ditsen, har et svagt punkt for det mexicanske køkken. Hun elsker farverne, smagene, og så er det sjovt at lave sine egne tacos. Derfor har hun lavet denne lækre vegetariske udgave med Bimi® broccoli, som smager fantastisk og er perfekt som forret.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

15 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Kom mel i en skål sammen med løg- og hvidløgspulver, salt og peber og pisk langsomt øl ind i dejen.

  2. Varm olie op i en stor gryde, og når olien småsyder når man stikker enden af en tændstik eller trægrydeske er olien klar til brug (ca. 180 grader).

  3. Vend herefter Bimi® broccoli i dejen og kom dem forsigtigt ned i olien – lad dem fritere indtil de er gyldne og sprøde. Fritere ikke for mange stykker ad gangen, for så mister olien temperaturen.

  4. Tag stykkerne op med en hulske, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Krydr herefter med salt.

  5. Skær skrællen af mango’erne og skær kødet ud i små tern.

  6. Hak løg og koriander helt fint og vend det med mangotern.

  7. Pres limesaft udover salsaen og smag til.

  8. Fordel de friterede Bimi® broccoli på de lune tacos og top med mangosalsa, spidskål og mayonnaise rørt med yoghurt og chilisauce.

Her kan du finde Bimi® broccoli