Surdejsbrød med Bimi® broccoli og cremet burrata

Surdejsbrød med Bimi® broccoli og cremet burrata

Denne opskrift er perfekt som en lækker og enkel appetizer. Med sprødt surdejsbrød, cremet burrata, karameliserede rødløg og den milde, nøddeagtige smag af Bimi® broccoli kan du med garanti imponere dit middagsselskab – og så er retten tilmed nem at lave og smuk at servere. De friske og enkle ingredienser, kombineret med en let hyldeblomst vinaigrette, gør retten til en perfekt forret til enhver lejlighed.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

15 minutter

Portioner

6

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200° varmluft.

  2. Skyl og fjern bladene fra dine Bimi® broccoli, og skær dem i halve på langs. Læg dem på en beklædt bradepande, pensl med olie og drys med salt og peber.

  3. Bag Bimi® broccoli i 10-12 minutter.

  4. Skær rødløg i store skiver, og steg dem, til de er møre på en pande. Tilsæt brun farin og chili, og lad det karamellisere på panden.

  5. Smørsteg brødet ved middel varme, til det er gyldent og sprødt.

  6. Lav vinaigrette ved at blande olie, eddike og hyldeblomstsaft i en lille skål, og smag til med salt og peber.

  7. Top de sprøde brød med burrata, karameliserede løg, et par Bimi® broccoli og til sidst en teskefuld vinaigrette.

Her kan du finde Bimi® broccoli

Mangler du inspiration til, hvordan du kan imponere dine gæster uden at bruge for meget tid i køkkenet? Så prøv en af vores andre lækre foretter, der både ser indbydende ud og smager lækkert!