Bimi® broccoli med ricotta, citron & revet parmesan

Bimi® broccoli med ricotta, citron & revet parmesan

I denne opskrift skærer den friske citronsmag igennem den cremede ricotta. Til at understrege kontrasten i disse smage er Bimi®s broccoli nøddeagtige smag.

Tilberedning

5 minutter

Portioner

2

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Nøddefri
  • Pescatarian
  • Vegetarisk

Metode

  1. Damp Bimi® broccoli i 3-4 minutter, indtil de er møre.

  2. Imens Bimi® broccoli tilberedes forsigtigt, bryd ricottaen ud i stykker, og riv parmesanosten i dejlige krøller.

  3. Læg den varme Bimi® broccoli på tallerkenerne, og fordel ricottaen over retten. Drys med citronskal, og fordel citronsaften. Spred parmesanosten over hver servering. Drys med olivenolie og salt, kværn peberen og server.