 
                Burrata med ovnbagte tomater og Bimi® broccoli
Servér de søde tomater med ovnbagt Bimi® broccoli og en cremet burrata. En simpel og smuk tallerken, der egner sig godt som både frokost og forret.
Specifications
Forberedelse
15 minutter
Tilberedning
15 minutter
Portioner
2
Metode
- 
                                                                                
                                        Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme. 
- 
                                                                                
                                        Skyl cherrytomaterne omhyggeligt og tør dem. Læg derefter i et ildfast fad med god plads. 
- 
                                                                                
                                        Bland olivenolie, hvidløg, salt og sukker og dryp forsigtigt over tomaterne og sæt i ovnen i 8 minutter. 
- 
                                                                                
                                        Skær i mellemtiden baguette i skiver og rist skiverne på en pande med olivenolie og salt. 
- 
                                                                                
                                        Skyl Bimi® broccoli og læg dem ind i ovnen til tomaterne. Dryp med lidt marinade og bag fortsat i 5 minutter. 
- 
                                                                                
                                        Bland alle ingredienserne til dressingen og stil til side til servering. Tag burrata ud af emballagen og lad dem dryppe af. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            