NYTÅR MED BIMI x DITTE INGEMANN
Stegt, hvid fisk med Bimi® broccoli, urter & ristet boghvede
Har du brug for inspiration til nytårsmenuen? Den danske kogebogsforfatter Ditte Ingemann, også kendt som @Ditsen, har lavet sin fortolkning af den klassiske nytårstorsk. Imponer dine gæster med denne simple og lækre nytårsret med Bimi® broccoli og torsk, der også kan nydes resten af året.
En festlig ret, som kan bruges til forret eller indgå som en del af flere mindre retter.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
20 minutter
Portioner
4
Metode
-
Start med at riste boghveden på en varm, tør pande i nogle få minutter indtil de tager farve og begynder at dufte. Stil dem til side til senere.
-
Varm olien i en pande og steg fisken på begge sider indtil, den er gylden og sprød, ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag fisken af panden og kom en smule mere olie på. Steg Bimi® broccoli i 3-4 minutter indtil, de tager en smule farve, men stadig er sprøde. Krydr med salt og peber.
-
Fordel de stegte Bimi® broccoli på et stort fad, top med den stegte fisk, revet parmesan, revet citronskal, ristet boghvede og friske urter. Slut evt. af med god olivenolie, havsalt og friskkværnet peber. Server med det samme. Gerne sammen med brød og smør eller olivenolie.