Buddha bowl med laks og bimi broccoli

Buddha bowl med laks og bimi broccoli

En frisk og farverig bowl med crispy laks, saftig Bimi-broccoli, cremet avocado-mango-salsa og chilimayo. En perfekt hverdagsfavorit med masser af smag!

Specifications

Forberedelse

40 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Crispy laks:

    Tænd din airfryer på 220°.

    Dup laksen med køkkenrulle og skær den derefter i ca. 1,5 cm. store tern.

    Hæld hvedemel i en dyb tallerken og hæld panko, paprika, chili og hvidløgspulver og salt og peber i en anden tallerken. Pisk æg sammen i en tredje.

    Dyp først laksen i hvedemel, derefter æg og til sidst i panko-blandingen.

    Pensel eller spray med olivenolie og placer laksen i din airfryer. Steg i ca. 10 minutter, til stykkerne er gyldne og sprøde.

  2. Bimi broccoli:

    Skyl broccoli og læg den i din airfryer.

    Dryp eller sprøjt med olie og kryde med salt og peber.

    Bag i ca. 5 minutter, til broccolien er mør og let sprød.

  3. Avocado-mango-salsa:

    Hak rødløg, avocado, mango og koriander fint.

    Bland det hele i en sål med limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.

  4. Derudover:

    Kog risen efter anvisning på pakken.

    Fordel riseme i fiere skåle.

    Top med edemamebønner, crispy laks, Bimi-broccoli og avocado-mango salsa.

    Top med chilimayo og drys med sesamfrø.

Her kan du finde Bimi® broccoli