
Buddha bowl med laks og bimi broccoli
En frisk og farverig bowl med crispy laks, saftig Bimi-broccoli, cremet avocado-mango-salsa og chilimayo. En perfekt hverdagsfavorit med masser af smag!
Specifications
Forberedelse
40 minutter
Portioner
4
Metode
-
Crispy laks:
Tænd din airfryer på 220°.
Dup laksen med køkkenrulle og skær den derefter i ca. 1,5 cm. store tern.
Hæld hvedemel i en dyb tallerken og hæld panko, paprika, chili og hvidløgspulver og salt og peber i en anden tallerken. Pisk æg sammen i en tredje.
Dyp først laksen i hvedemel, derefter æg og til sidst i panko-blandingen.
Pensel eller spray med olivenolie og placer laksen i din airfryer. Steg i ca. 10 minutter, til stykkerne er gyldne og sprøde.
-
Bimi broccoli:
Skyl broccoli og læg den i din airfryer.
Dryp eller sprøjt med olie og kryde med salt og peber.
Bag i ca. 5 minutter, til broccolien er mør og let sprød.
-
Avocado-mango-salsa:
Hak rødløg, avocado, mango og koriander fint.
Bland det hele i en sål med limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
-
Derudover:
Kog risen efter anvisning på pakken.
Fordel riseme i fiere skåle.
Top med edemamebønner, crispy laks, Bimi-broccoli og avocado-mango salsa.
Top med chilimayo og drys med sesamfrø.