Dampet Bimi® broccoli, pancetta & gedeostsalat med valnødder

Dampet Bimi® broccoli, pancetta & gedeostsalat med valnødder

Forberedelse

5 minutes

Tilberedning

25 minutes

Portioner

2

Ernæringsbehov

  • Glutenfri

Ernæringsindhold per servering

  • kcal 541
  • Fedt 46.7g
  • Mættede fedtsyrer 15.9g
  • Kulhydrat 4.5g
  • Sukkerarter 2.8g
  • Kostfiber 4.5g
  • Protein 24.4g
  • Salt 3.4g

Metode

  1. Placer Bimi® broccoli i en dampkoger, og damp i 3-4 minutter.

  2. Knæk valnødderne i grove stykker, og rist dem på en tør stegepande.

  3. Hæld dem over i en skål, og steg pancettaen i samme pande, indtil den er sprød.

  4. Når den er stegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle, og panden tages af ​​varmen.

  5. Rør olie, citronsaft og sennep rundt i panden og smag til. Sæt til side.

  6. For at lave salaten, rør salatbladene og Bimi® broccoli i dressingen, fordel på to tallerkener og tilsæt ost og pancetta, og strø derefter valnødder over salaten.