
Dampet Bimi® broccoli, pancetta & gedeostsalat med valnødder
Imponer middagsselskabet med denne smukke salat, der spicer den gyldne kombination gedeost, pancetta og valnødder op med Bimi® broccoli. En salat der enten kan spises for sig eller på siden af et sprødt stykke kylling.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
25 minutter
Portioner
2
Ernæringsindhold per servering
- 541
- Fedt 46.7g
- Mættede fedtsyrer 15.9g
- Kulhydrat 4.5g
- Sukkerarter 2.8g
- Kostfiber 4.5g
- Protein 24.4g
- Salt 3.4g
Ernæringsbehov
- Glutenfri
Metode
-
Placer Bimi® broccoli i en dampkoger, og damp i 3-4 minutter.
-
Knæk valnødderne i grove stykker, og rist dem på en tør stegepande.
-
Hæld dem over i en skål, og steg pancettaen i samme pande, indtil den er sprød.
-
Når den er stegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle, og panden tages af varmen.
-
Rør olie, citronsaft og sennep rundt i panden og smag til. Sæt til side.
-
For at lave salaten, rør salatbladene og Bimi® broccoli i dressingen, fordel på to tallerkener og tilsæt ost og pancetta, og strø derefter valnødder over salaten.