Langtidsstegt lammekølle med Bimi® broccoli i kapersdressing

Langtidsstegt lammekølle med Bimi® broccoli i kapersdressing

Langtidsstegt, mør lammekølle, tilsat hvidløg og laurbærblade skaber tilsammen vidunderlig comfort food. Skær gennem lammekøllen med Bimi® broccoli og kapersdressing med urter og citron. Denne opskrift er perfekt til et stort måltid med venner og familie.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

4 timer

Portioner

6

Metode

  1. Opvarm ovnen til 160°C (140°C varmluftovn). I et stort ildfast fad fordeles en tredjedel af kartoflerne i et jævnt lag, krydr godt og fordel en tredjedel af løgene samt et laurbærblad, og gentag med resten.

  2. Læg lammekøllen ovenpå, gnid den med havsalt og friskkværnet peber. Tilsæt kartofler og halve fed hvidløg i fadet med den flade side af hvidløget vendt opad. Sæt fadet ind i ovnen og lad den stege i 4 timer, indtil købet er mørt.

  3. Til dressingen, tilsæt alle ingredienser i en skål og rør dem sammen, krydr med havsalt og friskkværnet peber. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt Bimi® broccoli, og lad det koge i 1 ½ min. Vandet hældes fra. Brøndkarsen rives i mindre stykker og blandes med Bimi® broccoli. Et par skefulde dressing tilføjes til retten ved servering.

  4. Placer Bimi® broccoli og tilhørende dressing på et stort fad, og server lammekøllen i et ildfast fad.

Her kan du finde Bimi® broccoli