Grøntsagsgryde med Bimi® broccoli og svampe
At servere denne grøntsagsgryde er som at sætte en gryde med varme og kærlighed midt på spisebordet til de ellers mørke vinteraftener. Blødheden fra svampene og sprødheden fra Bimi® gør kun oplevelsen varmere.
Specifications
Portioner
4
Metode
-
Rengør svampene tørre med en viskestykke eller børste. Skær enderne af stilkene og halvér. .
-
Hak løg og hvidløg fint.
-
Varm olie og smør i en stor pande. Svits løg og hvidløg, indtil de er gennemsigtige.
-
Tilsæt svampene, dæk til og steg ved lav varme i 5 minutter.
-
Tilsæt tomatpuré og krydr med salt, peber og paprikapulver. Hæld hvidvin i, og lad det reducere det helt.
-
Hæld bouillon i, dæk til, og lad det koge ved svag varme i 10 minutter.
-
Tilsæt de rensede Bimi® Broccoli, og kog i yderligere 5 minutter.
-
Kort før servering, tilsæt fløde og purløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.