
Tomat & chorizo risotto med hvidløgs Bimi® broccoli
Risottoen er ikke bare en vinterlækkerbisken - prøv denne forårsopskrift med tomater, chorizo og Bimi® broccoli.
Specifications
Forberedelse
25 minutter
Tilberedning
35 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Nøddefri
Metode
-
Opvarm 2 spsk. olivenolie i en stor gryde, og steg løget ved lav varme, indtil det er blødgjort, ca. 10 minutter. Tilsæt finhakket hvidløg, og lad det stege i yderligere 1-2 minutter, før risottorisen tilsættes. Rør i 3-4 minutter indtil risen bliver gennemsigtig.
-
Tilsæt vinen og lad den boble, indtil den er absorberet. Dræn cherrytomaterne fra væsken, og gem tomatvæsken. Tilsæt væsken til risen, og rør godt.
-
Skru ned for varmen, og begynd at tilføje bouillonen én øseske ad gangen. Lad det næsten absorbere, før du tilsætter den næste øseske, omrør løbende, det burde tage ca. 20-25 minutter.
-
I mellemtiden dampes Bimi® broccoli let. Steg derefter chorizoen i en lille gryde ved høj varme, indtil den er sprød. Når risottoen er klar, tilsæt chorizo, parmesan, basilikum og de frasorterede cherrytomater, og rør forsigtigt igennem uden at ødelægge tomaterne.