Tomat & chorizo risotto med hvidløgs Bimi® broccoli

Tomat & chorizo risotto med hvidløgs Bimi® broccoli

Risottoen er ikke bare en vinterlækkerbisken - prøv denne forårsopskrift med tomater, chorizo ​​og Bimi® broccoli.

Forberedelse

25 minutes

Tilberedning

35 minutes

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Nøddefri

Metode

  1. Opvarm 2 spsk. olivenolie i en stor gryde, og steg løget ved lav varme, indtil det er blødgjort, ca. 10 minutter. Tilsæt finhakket hvidløg, og lad det stege i yderligere 1-2 minutter, før risottorisen tilsættes. Rør i 3-4 minutter indtil risen bliver gennemsigtig.

  2. Tilsæt vinen og lad den boble, indtil den er absorberet. Dræn cherrytomaterne fra væsken, og gem tomatvæsken. Tilsæt væsken til risen, og rør godt.

  3. Skru ned for varmen, og begynd at tilføje bouillonen én øseske ad gangen. Lad det næsten absorbere, før du tilsætter den næste øseske, omrør løbende, det burde tage ca. 20-25 minutter.

  4. I mellemtiden dampes Bimi® broccoli let. Steg derefter chorizoen i en lille gryde ved høj varme, indtil den er sprød. Når risottoen er klar, tilsæt chorizo, parmesan, basilikum og de frasorterede cherrytomater, og rør forsigtigt igennem uden at ødelægge tomaterne.