
Morgenmadsburritos med Bimi® Broccoli
Start din dag med en fiesta af smagsoplevelser, og giv din morgen et mexicansk tvist med disse Bimi® broccoli-morgenmadsburritos. Denne vegetariske opskrift er perfekt til en brunch med venner – læg alle ingredienserne frem, og lad alle bygge deres helt egen!
Specifications
Tilberedning
30 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Mælkefrit
- Nøddefri
- Pescatarian
- Vegansk
- Vegetarisk
Metode
-
Start med at lave bønnerne. Varm 1 spsk. olivenolie op på en pande ved lav varme, og tilføj de hakkede skalotteløg. Lad dem stege i 8-10 minutter, indtil de er bløde.
-
Tilføj de drænede bønner på panden sammen med spidskommen og paprika. Rør rundt og smulder bouillonterningen over. Rør tomatpureen og 100 ml vand i, bland grundigt, og lad det simre i 10 minutter. Rør rundt undervejs, indtil væsken er blevet absorberet. Smag til med salt og peber, og tilføj den hakkede persille.
-
Forvarm ovnen til 180ºC/160ºC varmluft.
-
Lav guacamolen ved at skære avocadoen i terninger og bland den med limesaft og hakket chili. Smag til med salt og peber, og tilføj den friske koriander.
-
Pak tortillaerne ind i sølvpapir, og placer dem i den forvarmede ovn i 5 minutter for at varme dem.
-
Varm en pande op ved middelvarme, vend Bimi® broccoli en i den resterende spiseskefuld olivenolie, og læg dem på den varme pande. Vend stænglerne i 2-3 minutter, indtil de er let grillede.
-
Læg tortillaerne frem til servering, og fordel spinaten ligeligt på dem efterfulgt af bønnerne, den grillede Bimi® broccoli og guacamolen. Drys osten over, fold hjørnerne sammen, og server med limebåde.