Bimi® broccoli med røget romesco sauce & ristede mandler
Denne lækre opskrift af Donal Skehan giver dine Bimi® broccolier lige den sauce, de har brug for. Desuden går mandlerne og hasselnødderne i romescoen ekstremt godt til bimiens lette nødeagtige smag.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
5 minutter
Portioner
2
Ernæringsindhold per servering
- 474
 - Fedt 31.7g
 - Mættede fedtsyrer 8.8g
 - Kulhydrat 26.1g
 - Sukkerarter 6g
 - Kostfiber 8.5g
 - Protein 18.3g
 - Salt 0.9g
 
Ernæringsbehov
- Pescatarian
 - Vegetarisk
 
Metode
- 
                                                                                
                                        
Forbered romescosaucen ved at placere alle ingredienserne i en foodprocessor og blend, indtil de er blendet sammen, men stadig har tekstur. Tilsmag med havsalt og friskkværnet sort peber.
 - 
                                                                                
                                        
Varm en stor grillpande over medium varme. Pensel Bimi® broccoli med olie og smør, og arranger dem på panden. Drys generøst med havsalt og grill i ca. 4 minutter på hver side, indtil de er møre og hvert stykke har dybe grillmærker. Hvis du foretrækker din Bimi® endnu mere mør, tilsæt et stænk vand på panden, og tildæk med et låg i 1-2 minutter.
 - 
                                                                                
                                        
Smør hver skive surdejsbrød med ricotta og top med grillet Bimi® broccoli, romescosauce og ristede mandler.
 - 
                                                                                
                                        
Server, mens Bimi® broccoli stadig er varm.