Bimi® broccoli med røget romesco sauce & ristede mandler
Denne lækre opskrift af Donal Skehan giver dine Bimi® broccolier lige den sauce, de har brug for. Desuden går mandlerne og hasselnødderne i romescoen ekstremt godt til bimiens lette nødeagtige smag.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
5 minutter
Portioner
2
Ernæringsindhold per servering
- 474
- Fedt 31.7g
- Mættede fedtsyrer 8.8g
- Kulhydrat 26.1g
- Sukkerarter 6g
- Kostfiber 8.5g
- Protein 18.3g
- Salt 0.9g
Ernæringsbehov
- Pescatarian
- Vegetarisk
Metode
-
Forbered romescosaucen ved at placere alle ingredienserne i en foodprocessor og blend, indtil de er blendet sammen, men stadig har tekstur. Tilsmag med havsalt og friskkværnet sort peber.
-
Varm en stor grillpande over medium varme. Pensel Bimi® broccoli med olie og smør, og arranger dem på panden. Drys generøst med havsalt og grill i ca. 4 minutter på hver side, indtil de er møre og hvert stykke har dybe grillmærker. Hvis du foretrækker din Bimi® endnu mere mør, tilsæt et stænk vand på panden, og tildæk med et låg i 1-2 minutter.
-
Smør hver skive surdejsbrød med ricotta og top med grillet Bimi® broccoli, romescosauce og ristede mandler.
-
Server, mens Bimi® broccoli stadig er varm.